Omschrijving

TURN KEY! Wil je wonen in een nagenoeg nieuwe woning met een prachtig uitzicht over een grote vijverpartij? Dan is deze verrassend ruime en mooi afgewerkte woning wellicht iets voor jou! Kijk snel naar de foto’s om een goede indruk te krijgen van deze prachtige woning!

Bel of mail voor een afspraak! Wij zijn alle dagen van de week bereikbaar!


Indeling
Begane grond:
De woning ligt aan een autovrij pad met een mooi uitzicht over groen en water. Woningentree met toegang tot de ruime hal. Bij binnenkomst valt direct het hoge plafond op wat een heerlijk gevoel van ruimte geeft. De hal geeft toegang tot de garderobe, het toilet, de meterkast en de woonkamer.

De woonkamer is mooi licht en ruim en is voorzien van een mooie laminaatvloer met vloerverwarming en een gladde wandafwerking.

De moderne keuken ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser combi-oven en koelkast.

Achtertuin:
Via de openslaande deuren is de verzorgde achtertuin te bereiken met tevens een houten berging en een achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer met vloerverwarming en ook hier zijn de wanden strak afgewerkt.

De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een ligbad, een wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Deze etage betreft een grote open ruimte met een nok-hoogte van ruim 4 meter. Deze ruimte is mooi afgewerkt en biedt daarnaast veel mogelijkheden, zo kan hier zeker een slaapkamer gecreëerd worden. Onder de schuine delen van het dak zijn mooie bergruimtes aanwezig. Tevens is hier de opstelling voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
-Vrije ligging aan autovrij pad
-BG en 1e verdieping voorzien van vloerverwarming, regelbaar per kamer
-Mogelijkheid tot creëren extra slaapkamer(s) op tweede etage
-Zonder klussen te betrekken
-Mooi uitzicht
-Oplevering in overleg

Afmetingen:
Woonkamer circa 516 cm x 580 cm
Slaapkamer 1 circa 280 cm x 396 cm
Slaapkamer 2 circa 280 cm x 470 cm
Slaapkamer 3 circa 230 cm x 313 cm
Tweede etage circa 28 m2


Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
116 m2
Perceel
111 m2
Bouwjaar
2018

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Frans Naereboutstraat 30, Dordrecht

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 355.000 en € 405.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Dordrecht

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Dordrecht . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Dordrecht en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.03 km

Bushalte

0.14 km

Kinderopvang

0.23 km

Basisschool

0.55 km

Supermarkt

0.39 km

Bioscoop

2.5 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Dordrecht Dorus Rijkersstraat en omgeving. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5218 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Dordrecht ligt in de gemeente Dordrecht, deze gemeente heeft in totaal 119115 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 17 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen