Omschrijving

Heeft u altijd al willen wonen in een knusse dijkwoning in de polder? Dan is deze geschakelde HOEKWONING aan de bekende Achthuizensedijk zeker uw bezichtiging waard! De woning biedt u de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren en beschikt over twee slaapkamers en een ruime tuin. Wordt dit uw nieuwe (t)huis? Wij leiden u graag rond tijdens een bezichtiging.

Begane grond
Middels de overkapping komt u bij de entree van de woning. Allereerst komt u in de hal/bijkeuken waar de aansluiting van de wasmachine en de CV-ketel zich bevindt. De hal geeft u toegang tot de badkamer en de keuken. De open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits keramische kookplaat, koelkast, combi-/magnetron en vaatwasser. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een toilet en douche. Vanuit de open keuken betreedt u de woonkamer. De woonkamer, welke is voorzien van behangen wanden en een laminaat vloer, is ruim en toont heerlijk licht. In een aparte kast in de woonkamer bevindt zich de meterkast met 2 aardlekschakelaars en 8 groepen. Een open trapopgang in de woonkamer biedt u toegang tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping is voorzien van een laminaat vloer en biedt u toegang tot de twee slaapkamers, het dakterras en middels een vlizogtrap, de vliering. De slaapkamers zijn ruim en beide voorzien van een laminaatvloer.

Tuin
De voortuin is gesitueerd op het noorden en voorzien van een carport. Dit geeft u de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren. De achtertuin welke gesitueerd is op het zuiden is geheel naar eigen wens in te richten. In de achtertuin bevindt zich een houten berging welke is voorzien van elektra, een wateraansluiting en een achterom.

Isolatievoorziening
De woning is, met uitzondering van de deur naar het terras, voorzien van dubbele beglazing.

Bijzonderheden
Er is een recht van overpad aanwezig. Deze bevindt zich achter de schuttingen.
De gewenste opleverdatum is april 2023.
Voor de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden.

Ligging
De woning is gelegen in Achthuizen, een typisch plattelandsdorpje waar iedereen elkaar kent. De woning heeft een centrale ligging. Op ca. 30 minuten rijden bevindt zich de Randstad en Brabant. Ook de Zeeuwse kust, waar u een heerlijke strandwandeling kunt maken, ligt op rijafstand.

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
56 m2
Perceel
174 m2
Bouwjaar
1925

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Achthuizensedijk 78, Achthuizen

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 225.000 en € 275.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Achthuizen

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Achthuizen . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Achthuizen en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.31 km

Kinderopvang

0.44 km

Basisschool

0.44 km

Supermarkt

4.59 km

Bioscoop

18.32 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Achthuizen Achthuizen woonkern. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3162 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Achthuizen ligt in de gemeente Goeree-Overflakkee, deze gemeente heeft in totaal 50589 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 27 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen