Omschrijving

Karakteristiek halfvrijstaand woonhuis met benefits!

Op de begane grond vinden we een enorme inpandige garage van 75m2 met eigen toilet.
Een extra wooneenheid, mantelzorg, dubbele bewoning, stalling van uw auto of motor noem het maar op tal van mogelijkheden.

De woning staat op 148m² eigen grond. De eerste verdieping is nu de woonverdieping: leefruimte van 55m², bestaande uit woonkamer met balkon met schuifpui en half-open keuken met inbouwkeuken. Slaapkamer of studeerkamer (380x260) en badkamer (300x260) met douche, 2e toilet en wastafel.

Op de 2e verdieping: overloop met royale inloopkast en 3 ruime slaapkamers (550x410, 375x370 en 375x350). Boven de slaapetage bevindt zich nog een hoge vliering.

woonoppervlakte 143m2
inpandige ruimte (garage) 75m2
totale inhoud 730m3

Wie op zoek is naar veel woon- en hobbyruimte zou hier zijn of haar droompand wel een kunnen vinden.

Indeling
Hal met trapopgang naar de woonverdieping, Garage/ berging en/of hobbyruimte van 75 m2. Aparte ruimte met wasmachine aansluiting en toilet.

Eerste verdieping
Overloop, doorzonwoonkamer met inpandig balkon, open keuken met diverese inbouwapparatuur. Slaapkamer 1, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping
Ruime overloop, inloopkast, Slaapkamer 2, 3 en 4 waarvan 1 met wastafel.

Balkon
Inpandig balkon aangrenzend aan de woonkamer en keuken

Tuin
Besloten tuin op het zuiden

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
143 m2
Perceel
147 m2
Bouwjaar
1906

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Beneden Oostdijk 8, Den Bommel

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 675.000 en € 725.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Den Bommel

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Den Bommel . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Den Bommel en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.22 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.55 km

Supermarkt

5.51 km

Bioscoop

15.4 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Den Bommel Den Bommel woonkern. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4259 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Den Bommel ligt in de gemeente Goeree-Overflakkee, deze gemeente heeft in totaal 50589 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 15 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen