Omschrijving

De woning Noord Spuidijk 7 in Dirksland is een tussenwoning met bouwjaar 1930. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 87 m2. De perceeloppervlakte is 85 m2.Type
Tussenwoning
Wonen
87 m2
Perceel
85 m2
Bouwjaar
1930

Woningwaarde

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Noord Spuidijk 7, Dirksland

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 285.000 en € 335.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0.27 km

Basisschool

0.74 km

Supermarkt

0.27 km

Bioscoop

9.72 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Dirksland Dirksland industriegebied. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 771 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Dirksland ligt in de gemeente Goeree-Overflakkee, deze gemeente heeft in totaal 50049 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen