Omschrijving

De woning Kinderdijk 6 in Goedereede is een vrijstaande woning met bouwjaar 1800. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 74 m2. De perceeloppervlakte is 395 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Type
Vrijstaande woning
Wonen
74 m2
Perceel
395 m2
Bouwjaar
1800

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

-

Bushalte

0.12 km

Kinderopvang

0.06 km

Basisschool

0.23 km

Supermarkt

0.2 km

Bioscoop

10.67 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Kinderdijk 6 in Goedereede is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 240.000 en € 290.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 255.000 en € 305.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Goedereede. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde huizenprijs in Goedereede per jaar

Aantal te koop staande woningen in Goedereede

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Goedereede Goedereede woonkern. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 3289 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Goedereede ligt in de gemeente Goeree-Overflakkee, deze gemeente heeft in totaal 50049 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 28 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen