Omschrijving

Deze sfeervolle vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 455 m² eigen grond en heeft o.a. een fantastisch weids uitzicht over het akkerland, een riante en geïsoleerde schuur van ca. 56 m², 2 gezellige woonkamers en is sterk verduurzaamd met o.a. 25 zonnepanelen.
De locatie word als zeer prettig aanschouwt, u ervaart hier enerzijds de rust en het weidse uitzicht en op nog geen 500 meter afstand treft u de gemakken van het winkelcentrum van Zuid-Beijerland.

~KENMERKEN~
- ca. 173 m² woonoppervlakte, ca. 658 m³ inhoud;
- riante garage/schuur van ca. 56 m²;
- 455 m² eigen grond;
- oprit voor 3 auto’s;
- 1962 bouwjaar woning;
- 2018: grootschalige verbouwing waaronder: 3 dakkapellen, kozijnen, keuken, vloerenafwerking, stucwerk (glad), leidingen, radiatoren, cv-ketel, meterkast incl. bedrading;
- 2019: volledig geïsoleerde schuur van ca. 56 m² met o.a. een toilet, hefbrug voor een auto (in overleg), elektra, spoelbak, wasmachine aansluitingen en openslaande deuren;
-2020: metalen sier hekwerk, dakisolatie;
- 2021: 25 zonnepanelen, tuinaanleg;
- 2022: buitenschilderwerk, elektrische boiler (200L);
- oplevering geschiedt in goed overleg.

~INDELING~
Begane grond
Entree/hal met toiletruimte, badkamer en de meterkast. Middels de entree heeft u toegang tot twee woonkamers, de keuken, een werkkamer en een slaapkamer/wasruimte. De indeling is speels van opzet, zo treft u aan weerszijden een woonkamer. De woonkamer aan de linkerzijde is ca. 31 m² groot, heeft een sfeervolle erker en staat in verbinding met de open keuken. De woonkamer aan de rechterzijde is ca. 25 m² groot, is lager gelegen en voorzien van een vide. De hoogte tot in de nok is maar liefst ca. 4.46 meter. Middels een luik onder de trap heeft u toegang tot een kelderruimte van 8 m² waarin de elektrische boiler van 200 liter is gesitueerd (Eldom Invest, 2022).
De in 2018 vernieuwde keuken heeft een dubbele wandopstelling en is voorzien van een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigschouw, oven, koelkast, vriezer, dubbele spoelbak en diverse laden en bergkasten. Tevens treft u hier de trapopgang, een loopdeur naar buiten en u heeft toegang tot een werk/studeerkamer van ca. 11 m².
De slaapkamer/wasruimte is voorzien van 3 vaste kasten en de wasmachine en droger opstelplaats. In de volledig betegelde badkamer treft u een inloopdouche, wastafel en elektrische ventilatie.

Eerste verdieping
Ruime overloop met een zwevend toilet met spoelbakje, Velux dakraam, vaste kast en toegang tot 2 ruime slaapkamers. In de master bedroom zijn de sfeervolle dakspanten in het zicht gelaten wat samen met het oplopende dak voor een sfeervol geheel zorgt. Het dak is volledig geïsoleerd in 2020 en in 2018 zijn er 3 kleine kunststof dakkapellen geplaatst.

Schuur
De in het jaar 2019 geplaatste schuur is maar liefst ca. 56 m² groot, volledig geïsoleerd en is opgesplitst in twee delen. Namelijk een kantoorruimte met een zweven toilet, spoelbak en de opstelplaats voor een wasmachine en in het andere deel treft u de garage met openslaande deuren en een hefbrug voor een auto welke in overleg kan achterblijven. De schuur is te bereiken vanaf de dijk en de oprit voor de garage biedt u parkeergelegenheid voor maar liefst 3 auto’s.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuidwesten en beschikt over verschillende terrassen en is ingericht met kunstgras, bestrating, siergrind en een ijzeren hekwerk en heeft u uitzicht over het weidse achtergelegen akkerland.

~ALGEMEEN~
De woning is in de afgelopen jaren volledig onder handen genomen en sterk verduurzaamd. Zo is er o.a. isolatie aangebracht in het dak, er is een nieuwe cv-ketel geplaatst (2018), een elektrische boiler aangebracht (2022), kunststof kozijnen met HR beglazing geplaatst en er zijn maar liefst 25 zonnepanelen aangebracht. De ligging is ideaal te noemen, dit omdat u de rust van de landelijke ligging zal ervaren en op nog geen 500 meter afstand treft u de gemakken van het winkelcentrum van Zuid-Beijerland. Kortom een fantastisch gelegen woning welke zeker het bezichtigen waard is. De oplevering geschiedt in goed overleg.

Het dorp Zuid-Beijerland en omgeving
Het dorp Zuid-Beijerland is landelijk gelegen in het Nationaal Landschap de Hoeksche Waard. De uitvalsweg A29, de verbinding tussen Rotterdam en richting Brabant, Zeeland en verder Antwerpen, is op 7 autominuten afstand te bereiken. Het dorp heeft meer dan voldoende voorzieningen zoals het winkelcentrum met Albert Heijn, Etos, verse bakker, groenteboer, bloemist, kapper en een gezellige eettentjes. Een voetbal- en tennisvereniging, manege, huisarts, tandarts, dierenarts, het welbekende modehuis Konijnendijk Mode en woonwinkel Konijnendijk Woontrends.
Op korte afstand bevindt zich het aantrekkelijk watersport- en recreatiegebied langs het Haringvliet genaamd de ‘’Hitsertse Kade’’. Tevens treft u in de omgeving veel natuur, wandel- en fietsroutes en het Natuureiland Tiengemeten.

~CIRCA MAATVOERING~
Voor de circa maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden elders in deze brochure.

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
173 m2
Perceel
437 m2
Bouwjaar
1962

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Molendijk 11, Zuid-Beijerland

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 425.000 en € 475.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Zuid-Beijerland

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zuid-Beijerland . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Zuid-Beijerland en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.52 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.61 km

Supermarkt

0.51 km

Bioscoop

11.65 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 3 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen