Omschrijving

De woning Albert Margrypad 6 in Bergschenhoek is een 2-onder-1-kap met bouwjaar 2009. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 171 m2. De perceeloppervlakte is 290 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
2-onder-1-kap
Wonen
171 m2
Perceel
290 m2
Bouwjaar
2009

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Albert Margrypad 6, Bergschenhoek

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 595.000 en € 645.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Bergschenhoek

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Bergschenhoek . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Bergschenhoek en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

5.69 km

Bushalte

0.21 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.51 km

Supermarkt

0.88 km

Bioscoop

7.47 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Bergschenhoek Ackerse Zoom. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 5000 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Bergschenhoek ligt in de gemeente Lansingerland, deze gemeente heeft in totaal 63363 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen