Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN WONING MET EEN RUIME TUIN EN CARPORT? NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE MAKELAAR SANDER VAN MEERTEN.

In de wijk Duijvenvoorde gelegen uitgebouwde eengezinswoning met zonnige achtertuin en carport. Deze woning beschikt over ruime woon- eetkamer met half open keuken, 4 slaapkamers, badkamer en 2 balkons. De wijk is zeer kindvriendelijk, autoluw door woonerf, groen en rustig gelegen.
Openbaar vervoer, scholen en sportfaciliteiten liggen op loopafstand. Een diversiteit van winkels vindt u in winkelcentrum Prinsenhof en Leidsenhage / The Mall of the Netherlands en de uitvalswegen bereikt u binnen enkele minuten.

Indeling:

Verzorgde voortuin met carport, entree woning, hal, meterkast met schuifdeurkast, w.c. met fontein, lichte woon- eetkamer met schuifpui naar de zonnige diepe achtertuin met berging, half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten 6-pits gasfornuis met ovens, afzuigkap, koel- vriescombinatie en vaatwasser met uitbouw en lichtkoepel waarbij u toegang krijgt tot de achtertuin.

Ruime (fietsen)berging aan de achterzijde met achterom.

1e etage:

Vanuit hal open trap naar 1e etage: overloop, ruime slaapkamer (aan de voorzijde met inloopkast, 2 slaapkamers aan de achterzijde en balkon, badkamer voorzien van douche, ligbad, vaste wastafel, w.c. en Velux-dakraam.

2de etage

Open trap naar 2e etage overloop met opbergruimte, afgesloten ruimte voor wasmachine- en drogeraansluiting en CV-opstelplaats, ruime slaapkamer met opbergruimte, zonnig balkon en 2 Velux-dakramen.

Bijzonderheden:

Gebruiksoppervlakte ca. 135m²
Inhoud ca. 481m³
Bouwjaar 1978
Eigen grond
CV-ketel Remeha HR bouwjaar 2012
Uitbouw voorzien van vloerverwarming

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
135 m2
Perceel
156 m2
Bouwjaar
1978

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Brederode 85, Leidschendam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 595.000 en € 645.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Leidschendam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Leidschendam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Leidschendam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.13 km

Bushalte

0.27 km

Kinderopvang

0.05 km

Basisschool

0.49 km

Supermarkt

0.49 km

Bioscoop

1.51 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Leidschendam Duivenvoorde. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 6297 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Leidschendam ligt in de gemeente Leidschendam-Voorburg, deze gemeente heeft in totaal 76433 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 24 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen