Omschrijving

De woning Noordenseweg 4 in Nieuwkoop is een appartement met bouwjaar 1932. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 219 m2. De perceeloppervlakte is 550 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Appartement
Wonen
219 m2
Perceel
550 m2
Bouwjaar
1932

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Noordenseweg 4, Nieuwkoop

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 615.000 en € 665.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Nieuwkoop

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Nieuwkoop . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Nieuwkoop en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

8.39 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.38 km

Basisschool

0.62 km

Supermarkt

0.47 km

Bioscoop

8.71 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Nieuwkoop Nieuwkoop. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1422 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Nieuwkoop ligt in de gemeente Nieuwkoop, deze gemeente heeft in totaal 29151 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen