Omschrijving

Royale eengezinswoning met zonnige achtertuin van meer dan 10 meter diep. De 5-kamer woning is geheel in te delen naar eigen smaak. Voorzien van 4 volwaardige slaapkamers. De woning is prima onderhouden en ligt in een prettig woonomgeving nabij alle denkbare voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen.


Indeling
Begane grond
Betegelde voortuin (ca. 5.75 x 5.20m) voorzien van een houten- (ca. 1.30 x 2.23m) en stenenberging (ca. 2.61 x 2.23m) met vliering. De meterkast is voorzien van 6 groepen.
Entree voorzien van spotjes in het plafond, half betegeld hangend wandcloset toilet en een fonteintje. Plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming.
De keuken aan de voorzijde van de woning beschikt over een raamkozijn. De keuken (ca. 3.26 x 3.02m) is opgesteld in een L-opstelling voorzien van een vaatwasser, kraantje met Inventum close-in boiler, 4-pits kookplaat gas met een wok brander, Siemens afzuigkap, combi oven en koel/vries-combinatie.
Ruime woonkamer (ca. 4.75 x 5.20m) met een provisieruimte onder de trap, behangen wandafwerking, witte hogen plinten en de doorlopende plavuizen vloer. Loopdeur naar de achtertuin.
De betegelde achtertuin (ca. 10.21 x 5.20m) is gesitueerd op het zuiden en beschikt over zonnewering en een houten bergschuur (ca. 2.25 x 2.25m).

Eerste verdieping
Overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer (ca. 3.83 x 3.03m), gesitueerd aan de voorzijde, is voorzien van een radiator, vinyl vloer, dubbele beglazing en behang wandafwerking.
De tweede slaapkamer (ca. 3.50 x 2.09m) is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een dakraam, laminaat vloer met afwerk plinten, radiator met ombouw, en behang wandafwerking.
De derde slaapkamer (ca. 4.52 x 3.03) is ook gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is eveneens voorzien van een dakraam, radiator, laminaatvloer en witte plinten.
Aan de voorzijde van de woning is de volledig betegelde badkamer te vinden. De badkamer (ca. 2.40 x 2.09m) is voorzien van een raamkozijn, spotjes in het plafond, designradiator, wastafelmeubel, hangend wandcloset toilet, en douche met regendouche kop.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is de laatste slaapkamer te vinden.
De slaapkamer (ca. 4.70 x 5.22m) heeft een nokhoogte van 3.17m en is voorzien van raamkozijnen, behangen wandafwerking, laminaat vloer, airconditioning, opbergvliering en opbergschotten.
Middels de slaapkamer is ook de technische ruimte te bereiken.
In deze ruimte is de was/droog opstelling, een raamkozijn en de CV-Combiketel te vinden.

Bijzonderheden
• De woning is gelegen op eigen grond;
• Bouwjaar ca. 1980;
• Woonoppervlak ca. 106 m²;
• Inhoud ca. 329 m³;
• Perceel ca. 98 m²;
• Verwarming en warm water middels CV-Combiketel;
• Energielabel C;
• Zongerichte achtertuin (zuiden) met houten schuur;
• De achtergevel is voorzien van een zonnescherm;
• Voortuin gesitueerd op het noorden;
• Volledig voorzien van dubbele beglazing;
• Op loopafstand van winkels, scholen en het openbaar vervoer;
• In de koopovereenkomst wordt een asbestclausule opgenomen;
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen;
• Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
106 m2
Perceel
133 m2
Bouwjaar
1980

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Aardbeiengaard 9, Spijkenisse

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 265.000 en € 315.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Spijkenisse

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Spijkenisse . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Spijkenisse en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

-

Bushalte

0.18 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.21 km

Supermarkt

0.75 km

Bioscoop

2.18 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Spijkenisse Gaarden. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 6996 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Spijkenisse ligt in de gemeente Nissewaard, deze gemeente heeft in totaal 85440 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 4 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen