Omschrijving

Op fraaie en rustige woonlocatie, in een doodlopend straatje in de mooie Noordwijkse villawijk 'De Zuidduinen' ligt deze zeer royale vrijstaande villa met een woonoppervlakte van maar liefst 439 m2, ontworpen door de beroemde architect Jesse. Dit voormalige hotel ligt op loopafstand van zee, strand, hotels, beachclubs, de Koningin Astrid Boulevard en het bruisende centrum van Noordwijk aan Zee. In de nabijheid van de woning vindt u de "Coepelduynen", dit duingebied ter grootte van 188 hectare is een ideaal gebied om te fietsen en te wandelen.

Bouwjaar: ca. 1907, verbouwingen in 1975, 1986 en 2000.
Woonoppervlakte: ca. 439 m².
Inhoud:ca. 1604 m³.
Perceeloppervlakte: 824 m².

De indeling van deze royale villa is als volgt:

Begane grond: Hal met meterkasten, toiletruimte met twee toiletten, wasruimte, woonkamer met open haard, zitkamer met openslaande deuren naar een zonnig terras, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande deuren naar een binnenterras, berging en schuur;
1e etage: Overloop met inloopkast, toilet en douche, ouderslaapkamer met luxe eigen badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet, 3 slaapkamers met slaap- en zitgedeelte, waarvan 1 met douche en wastafel, studeerkamer en zonnig balkon op het zuiden.
2e etage; Overloop, royale woonruimte met fitnessruimte, 1 slaapkamer, 2 kleine kamers, apart toilet, sauna, badkamer met douche en wastafel;
3e etage: Royale vliering.
Benedenverdieping: Kelder.

Vraagprijs € 2.195.000 k.k.

Aanvaarding: in overleg.


Deze aanbieding is vrijblijvend en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
439 m2
Perceel
827 m2
Bouwjaar
1907

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Koepelweg 28, Noordwijk

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 4.105.000 en € 4.155.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Noordwijk

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Noordwijk . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Noordwijk en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.78 km

Bushalte

0.58 km

Kinderopvang

0.28 km

Basisschool

0.58 km

Supermarkt

0.92 km

Bioscoop

1.54 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Noordwijk Villawijk-Zuid. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 599 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Noordwijk ligt in de gemeente Noordwijk, deze gemeente heeft in totaal 44062 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 13 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen