Braambos 17

2211NP, Noordwijkerhout

Niet in verkoop

De woning Braambos 17 in Noordwijkerhout is een appartement met bouwjaar 1976. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 68 m2. De perceeloppervlakte is 2049 m2.


Duurste huizen in Noordwijkerhout

Duurste huizen?


Type
Appartement
Wonen
68 m2
Perceel
2049 m2
Bouwjaar
1976

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woningmarkt

Woningwaarde

De WOZ waarde van Braambos 17 in Noordwijkerhout is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 170.000 en € 220.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 185.000 en € 235.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Een huis kopen in Noordwijkerhout? Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Noordwijkerhout. We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Klik hieronder om te bekijken wat een gemiddelde woning kost in Noordwijkerhout.

woningmarkt image

Treinstation

3.27 km

Bushalte

0.25 km

Kinderopvang

0.33 km

Basisschool

0.35 km

Supermarkt

0.27 km

Bioscoop

3.75 km

Buurt

De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen