Omschrijving

GELIJKVLOERS WONEN MET VEEL BUITENRUIMTE! AAN DE VOORZIJDE EEN TERRAS (ZUIDEN) MET MAGNIFIEK UITZICHT OVER HET DRIERIVIERENPUNT, AAN DE ACHTERZIJDE EEN GROOT TERRAS
(CA. 46M2). TEVENS EIGEN PARKEERPLAATS EN MOTORSTALLINGSPLAATS!

Aan het drierivierenpunt ligt dit mooie 3-kamer begane grond appartement met subliem uitzicht op de oude binnenstad van Dordrecht.

Vanuit de woonkamer en het terras aan de voorzijde kijkt u weids weg over het vaarwater. Met recht mag gezegd worden dat dit uitzicht een levend schilderij is!

Het ruime appartement met een terras aan de voorzijde én een ruim terras aan de achterzijde (ca. 46m2) heeft 2 slaapkamers. In de ondergelegen garage is een eigen parkeerplaats en een motorstallingsplaats voor 2 motoren en een kleine aanhangwagen. Ook bevindt zich daar de berging van 4 meter bij 2.20 en 2.70 hoog.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 111 m2, is gebouwd in 2011 en heeft een energielabel A.

De woning is goed bereikbaar. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Papendrecht en op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg naar de A15 en de N3 in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Indeling appartement:
Entree woning, lange gang met meterkast, videodeurbel en laminaatvloer. Via de moderne industriële stalen deur is de woonkamer bereikbaar.

De woonkamer beschikt over veel lichtinval, heeft een moderne laminaatvloer en biedt vrij uitzicht op de rivier. De kamer heeft een mooi zitje aan de rivierzijde.

Open keuken, gesitueerd in het midden van de woonkamer, in rechte opstelling voorzien van zwarte hoogglans fronten, granieten werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, teppanyaki plaat, een combi-magnetron, een combi-oven, koelkast, vaatwasser en heetwaterkraan.
Eetgedeelte aan de achterzijde met deur naar het terras.

Via de gang zijn de toiletruimte, badkamer, technische ruimte en de 2 slaapkamers bereikbaar.

Slaapkamer 1 met laminaatvloer en toegang tot het terras aan de achterzijde.

Slaapkamer 2 , eveneens met laminaatvloer en toegang tot het terras aan de achterzijde.

Ruime, geheel betegelde badkamer, compleet ingericht met een inloopdouche v.v. sunshower, easydrain en regendouche. Ligbad, wastafelmeubel en wandmeubels.

Technische-/wasruimte met opstelplaats van de vloerverwarming, aansluitingen voor wasapparatuur en de mechanische ventilatie box.

Ruime, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en handwasbakje.


Buitenruimte:
-Betegeld terras aan de voorzijde, gelegen op het zuiden met prachtig uitzicht.
-Ruim betegeld terras aan de achterzijde van 10.20 x 4.50 m. met een houten berging.
Externe bergruimte:
-Houten berging met infrarood sauna.


Technische installaties:
-Uitgebreide moderne meterkast met aardlekschakelaars en hoofdschakelaar;
-Verwarming en warm water via stadsverwarming;
-Woning v.v. vloerverwarming.


Bijzonderheden:
-Zeer verzorgd 3 kamer appartement;
-Gelegen aan het drierivierenpunt;
-Voorzien van vloerverwarming;
-Energielabel A;
-Eigen parkeerplaats en motorstallingsplaats in de onderbouw;
-VVE € 163,28 per maand voor de woning, € 25,00 voor de parkeerplaats en € 12,50 voor de motorstallingsplaats;
-Woonoppervlakte circa 111 m²;
-Onder de laminaatvloer in de woonkamer liggen plavuizen;
-Recent zijn de deurkozijnen in de woning geschilderd;
-Voor de afmetingen verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegrond.

Oplevering: in overleg.

Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde afmetingen zijn lengte/ diepte x breedte (bezien vanuit het binnentreden van een ruimte).

De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Let op! De foto’s in deze verkooppresentatie zijn genomen met een groothoeklens. Voor verkrijging van een reële indruk van de ruimten dient u de foto’s te spiegelen aan de vermelde afmetingen!

Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 van het Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
111 m2
Perceel
2244 m2
Bouwjaar
2011

Woningmarkt

Huis kopen in Papendrecht

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Papendrecht . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Papendrecht en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.82 km

Bushalte

0.4 km

Kinderopvang

0.42 km

Basisschool

0.97 km

Supermarkt

0.62 km

Bioscoop

0.85 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Papendrecht Westpolder. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4578 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Papendrecht ligt in de gemeente Papendrecht, deze gemeente heeft in totaal 32171 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 6 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen