Omschrijving

* English translation below *

Fijn thuiskomen! Deze eengezinswoning geeft je veel (woon)plezier, rust en gezelligheid. De moderne looks, het gebruik van mooie materialen en de overkapping aan de achterzijde hebben een grote impact op de sfeer van deze woning.
In de open keuken met erker is koken nog leuker, en na een dag hard werken is het goed vertoeven in de moderne badkamer voor een ontspannen gevoel. Buiten genieten? Ook dat kan in de achtertuin, deze ligt heerlijk op de zonzijde en biedt volop ruimte voor buitenvertier.

De woning ligt in de nieuwe wijk Keijzershof met het winkelcentrum om de hoek en de Randstad Rail op loopafstand. De uitvalswegen richting de A12 en A13 zijn goed bereikbaar, en scholen en medische voorzieningen liggen om de hoek.


BEGANE GROND
Entree, hal met meterkast, modern toilet, toegang tot de woonkamer. Ruime, lichte woonkamer van waaruit u toegang heeft tot de achtertuin. Aan de voorzijde staat de keuken in langsopstelling, de keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De begane grond is v.v. een PVC-vloer met vloerverwarming. Ruime achtertuin met een goede zonnige ligging, met houten berging en achterom naar het binnenterrein met de eigen parkeerplaats.


1E VERDIEPING
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning een ruime slaapkamer over de gehele breedte van de woning en aan de achterzijde nog een grote en een kleinere slaapkamer. Praktisch ingedeelde en moderne badkamer voorzien van een ligbad, douchehoek, badkamermeubel en tweede toilet.


2E VERDIEPING
Zolderverdieping met ruime en lichte slaapkamer met bergvliering en op de overloop de opstelplaats voor de wasapparatuur. Tevens een aparte kast met opstelplaats voor de CV-ketel en mechanische ventilatie.


BIJZONDERHEDEN
- Eigen parkeerplaats op het mandelig binnenterrein;
- Bijdrage mandelig binnenterrein circa €150,- per jaar;
- Zonnige achtertuin;
- Kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheden;
- Centrale ligging;


Meer weten over deze woning in Pijnacker?
Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

A nice place to come home to! This single-family house gives you a lot of (living)pleasure, tranquility, and comfort. The modern looks, the use of nice materials and the roofed patio at the back have a big impact on the vibes of this house.
In the open kitchen with bay window, cooking is made even more fun, and after a hard day’s work the modern bathroom is the perfect place for some relaxation. Want to relax outside? That can be done in the backyard, which is facing the sunny side and offers lots of space for outside fun.

This house is in the new neighborhood of Keijzershof with the shopping center around the corner and the Randstad Rail a walking distance away. The feeder roads to the A12 and the A13 are easily accessible, and schools and medical facilities are around the corner.


GROUND FLOOR
Entrance, hall with meter closet, modern toilet, access to the living room. Spacious, light living room which gives access to the backyard. In the front is the kitchen in longitudinal arrangement, the kitchen is fitted with a diverse set of appliances.
The ground floor has PVC flooring fitted with underfloor heating. Large backyard in a great position to enjoy the sun, with wooden storage shed and a gate to the courtyard with the private parking space.


FIRST FLOOR
Landing with access to the three bedrooms and the bathroom. In the front of the house a large bedroom as wide as the house itself and in the back are a large and small bedroom. Modern bathroom with a practical layout and fitted with a bathtub, a corner shower, a cabinet and a second toilet.


SECOND FLOOR
Attic with a large and light bedroom with storage space, and on the landing is the space for washing appliances. Also, a sperate closet with the space for a boiler and mechanical ventilation.


PARTICULARITIES
- Private parking space on the common courtyard;
- Contribution for common courtyard is about €150,- a year;
- Sunny backyard;
- Child-friendly neighborhood with lots of playing possibilities;
- Central location;


Want to know more about this house in Pijnacker?
Feel free to call or email us for more information or to schedule a viewing appointment.

This information has been carefully compiled. However, we accept no liability for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor the consequences thereof. All measures and areas are indicative.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
108 m2
Perceel
132 m2
Bouwjaar
2009

Wat kost deze woning per maand?

Meer weten over de maandelijkse hypotheeklasten per maand? Wij hebben het maandbedrag voor je berekend in de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Floralaan 19, Pijnacker

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 425.000 en € 475.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Pijnacker

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Pijnacker . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Pijnacker en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

5.24 km

Bushalte

0.16 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.39 km

Supermarkt

0.13 km

Bioscoop

7.26 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Pijnacker Keijzershof Erven. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 9901 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Pijnacker ligt in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, deze gemeente heeft in totaal 55674 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 4 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Wonen in urbane gebieden

Inkomen is boven modaal

Werkloosheid is bovengemiddeld

Werken in de mijnbouw, productie, energie of retail

Wonen in twee-onder-een-kap-woningen of rijtjeshuizen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen