Omschrijving

Zoekt u een huis in het buitengebied, dan is dit het huis van uw dromen:
Vrijstaande woning in een rustige landelijke omgeving met aan 3 zijden vrij uitzicht De woning met het weiland op het zuiden biedt tal van mogelijkheden.
Deze woning is gelegen op 50 meter afstand van het recreatiegebied de “Balij”

Er is een grote vrijstaande schuur van ongeveer 6.00 x 6.00 m welke is voorzien van een elektrische garagedeur.

Op eigen terrein is er parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.

Deze 2-laags woning is van binnen in oorspronkelijke en nette staat. Op de begane grond is 1 slaapkamer en op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers.

- rustig gelegen, op loopafstand van het Balijbos
- uitvalswegen A12 en A4 zijn binnendoor gemakkelijk te bereiken
- het centrum van Pijnacker is met de fiets op 5-10 minuten gelegen
- ca 110 m2 woonoppervlakte
- perceel 414m2
- oplevering kan snel

Lees meer


Type
Vrijstaande woning
Wonen
111 m2
Perceel
392 m2
Bouwjaar
1975

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Nieuwkoopseweg 50, Pijnacker

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 935.000 en € 985.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Pijnacker

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Pijnacker . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Pijnacker en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.12 km

Bushalte

0.96 km

Kinderopvang

0.84 km

Basisschool

1.39 km

Supermarkt

1.2 km

Bioscoop

6.61 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Pijnacker Pijnacker Oost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 101 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Pijnacker ligt in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, deze gemeente heeft in totaal 55674 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 44 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leeft in een buitengebied

Lage bevolkingsdichtheid in gebied

Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen