Omschrijving

BENT U OP ZOEK NAAR EEN HEERLIJK GELEGEN APPARTEMENT DAT KEURIG IS AFGEWERKT?

DAN IS DIT APPARTEMENT AAN DE BURGEMEESTER ELSENLAAN 45 ECHT IETS VOOR U !

Op een prachtige plek, recht tegenover en met uitzicht op het park ‘Te Werve’ gelegen voormalig 4-kamerappartement (nu 3) met 2 balkons en een grote berging in de onderbouw. Tevens is er aan de achterzijde ook fraai uitzicht op groen! De woning beschikt over een lichte woon- en eetkamer en 2 slaapkamers. In de buurt zijn diverse winkels, restaurants, het openbaar vervoer en het Rijswijkse Bos. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de snelweg richting Leiden - Amsterdam (A4) of juist richting Rotterdam (A13)

Dit appartement bevindt zich op de 2de woonlaag en is voorzien van een keurige, ruime keuken met uitzicht naar de achterzijde alwaar ook het grote balkon. De woonkamer waar desgewenst een extra slaapkamer gemaakt zou kunnen worden is licht en ruim.

Bijzonderheden:

- Zeer centraal gelegen
- Gelegen op eigen grond
- Circa 75m2 woonoppervlakte
- 3 kamers !
- 2 slaapkamers!
- Keuken voorzien van alle gemakken
- Nette badkamer!
- Energielabel D
- Zonnig balkon
- Dichtbij diverse uitvalswegen nabij
- Supermarkt op 3 minuten fietsen
- Dichtbij scholen en kinderopvang
- Snelwegen bereikbaar binnen enkele minuten rijden (A4/A13)
- Gezonde vve
- Bijdrage vve per maand circa €175,-
- Voorschot stookkosten per maand circa €80 (prijswijzigingen gas/elektra voorbehouden)

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
75 m2
Perceel
3181 m2
Bouwjaar
1957

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Burgemeester Elsenlaan 45, Rijswijk

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 245.000 en € 295.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Rijswijk

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Rijswijk . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Rijswijk en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.46 km

Bushalte

0.39 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.07 km

Supermarkt

0.35 km

Bioscoop

2.88 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rijswijk Rembrandtkwartier. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 9731 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rijswijk ligt in de gemeente Rijswijk, deze gemeente heeft in totaal 55220 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 41 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen