Omschrijving

De woning Adriaan van der Kloosterstraat 15 in Hoek van Holland is een tussenwoning met bouwjaar 1989. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 98 m2. De perceeloppervlakte is 133 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Type
Tussenwoning
Wonen
98 m2
Perceel
133 m2
Bouwjaar
1989

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

-

Bushalte

0.46 km

Kinderopvang

0.42 km

Basisschool

0.41 km

Supermarkt

0.57 km

Bioscoop

16.24 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Adriaan van der Kloosterstraat 15 in Hoek van Holland is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 200.000 en € 250.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 215.000 en € 265.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Hoek van Holland. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Hoek van Holland per jaar

Aantal te koop staande woningen in Hoek van Holland

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Hoek van Holland Dorp. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2439 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hoek van Holland ligt in de gemeente Rotterdam, deze gemeente heeft in totaal 651157 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 75 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

€ 31.938

per huishouden

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen