Omschrijving

De woning Grootzand 21 in Hoek van Holland is een vrijstaande woning met bouwjaar 1951. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 287 m2. De perceeloppervlakte is 1993 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NL


Type
Vrijstaande woning
Wonen
287 m2
Perceel
1993 m2
Bouwjaar
1951

Meer weten? Woningwaarde, referentiepanden en misdaad.

Woning bezichtigen

Wilt u deze woning bezichtigen dat kan via onze partner JAAP.NL. Klik op onderstaande knop.


Treinstation

-

Bushalte

0.55 km

Kinderopvang

0.66 km

Basisschool

1.14 km

Supermarkt

1.1 km

Bioscoop

16.89 km

Kadaster


Woningwaarde

De WOZ waarde van Grootzand 21 in Hoek van Holland is door Huizenzoeker geschat op een bedrag tussen de € 750.000 en € 800.000. De exacte WOZ waarde kunt u vinden op het WOZ Waardeloket.

Naast een schatting van de WOZ Waarde is de huidige woningwaarde bepaald. De woningwaarde ligt tussen de € 805.000 en € 855.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huizenzoeker maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk. De grafieken geven een overzicht van de kadastertransacties van de afgelopen 5 jaar van Hoek van Holland. Deze informatie is afkomstig van het Kadaster. Bestel voor meer kadasterdata ons woonrapport.

Gemiddelde prijs in Hoek van Holland per jaar

Aantal te koop staande woningen in Hoek van Holland

Omgeving

Deze woning ligt in de buurt Hoek van Holland Strand en Duin. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 596 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Hoek van Holland ligt in de gemeente Rotterdam, deze gemeente heeft in totaal 651157 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2020.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddeld. Het aantal inbraken lag in 2019 op 75 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport.

Gemiddelde leeftijd

Besteedbaar Inkomen

-

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen