Omschrijving

De woning Burgemeester Marijnenlaan 94 in 's-Gravenhage is een tussenwoning met bouwjaar 1999. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 189 m2. De perceeloppervlakte is 147 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Tussenwoning
Wonen
189 m2
Perceel
147 m2
Bouwjaar
1999

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Burgemeester Marijnenlaan 94, 's-Gravenhage

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.095.000 en € 1.145.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in 's-Gravenhage

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in 's-Gravenhage . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van 's-Gravenhage en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.74 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.14 km

Basisschool

0.46 km

Supermarkt

0.37 km

Bioscoop

1.25 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt 's-Gravenhage Archipelbuurt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7087 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. 's-Gravenhage ligt in de gemeente 's-Gravenhage, deze gemeente heeft in totaal 548320 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 26 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen