Omschrijving

OP EEN HOEK GELEGEN RUIMTE DUBBELBOVENWONING MET EEN AANTREKKELIJKE UITZICHT OP GROEN VOORZININGEN.
HET APPARTEMENTE IS GELEGEN OP 7e en 8e VERDIEPING, VOORZIEN VAN 3 SLAAPKAMERS, WOONKAMER MET VRIJ UITZICHT EN BALKON, KEUKEN IN HOEKOPSTELLING, EEN MODERNE BADKAMER VOORZIEN VAN TWEEDE TOILET, VANUIT DE OUDERSLAAPKAMER KOMT U OP HET BALKON OP HET ZUIDWESTEN MET EEN WEIDS UITZICHT.

DIT OBJECT HEFT NIET ALLEEN EEN BERGING MAAR JUIST EEN GROTE GARAGE ZODAT U MULTIFUNCTIONEEL KUNT GEBRUIKEN. O.A. HOBBYRUIMTE, OPSLAG MOTOR, FIETSEN EN AUTO’S, BOUWBEDRIJVEN KUNNEN HELEBOEL MATERIAAL EN GEREEDSCHAP IN OPSLAAN.

IDEAAL GELEGEN AAN DE RAND VAN DEN HAAG MET UITVALSWEGEN (WAARONDER A4) EN OP LOOPAFSTAND DIVERS WINKELAANBOD LEYWEG, ALTERNATIEF IS WINKELCENTRUM BOGAARD STADSCENTRUM IN RIJSWIJK. VERDER GUNSTIG GELEGEN T.O.V. OPENBAAR VERVOER MET KEUZE UIT TRAM OF BUS NAAR HET CENTRUM VAN DEN HAAG EN EEN GOEDE VERBINDING MET HET CENTRAAL STATION. VERDER SPORTVERENIGINGEN, SCHOLEN EN UITVALSWEGEN. BOULEVARD, DUINEN EN HET STRAND VAN KIJKDUIN OP CA. 15 FIETSMINUTEN.Indeling
Centrale afgesloten entree met brievenbussen en een bellentableau, trappenhuis en lift. Via een galerij op de 7e verdieping toegang tot het appartement. Hal met een vaste kast waarin opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2022). Separaat toilet voorzien van een hangcloset en een fonteintje. Woonkamer met verrassend veel lichtinval en een weids uitzicht, meterkast (6 groepen) en een wenteltrap naar de 8e verdieping. Aan de voorzijde van het appartement een gesloten keuken in hoekopstelling welke is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, en oven. Via de woonkamer is het balkon bereikbaar.

8e verdieping: overloop met een vaste kast. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde van het appartement, waarbij de grootste slaapkamer beschikt over een opstelplaats voor een wasmachine. Tussenliggende moderne badkamer met een douchecabine, wastafelmeubel en een tweede toilet. Ouderslaapkamer aan de voorzijde van het appartement met een deur naar het balkon welke is gelegen op het Zuidwesten met ook een weids uitzicht


Bijzonderheden
-Bouwjaar 1964
-Oppervlakte 89 m2
- Erfpacht is eeuwigdurend heruitgegeven (Obligatoir geregeld) vanaf 01 augustus 2021, jaarlijkse canon bedraagt € 205,53 voor een eventueel afkoop van de grond is een waarde berekend van €22.836,00
- VvE is actief met een bijdrage van € 212,00,- per maand inclusief garage.
- Mogelijkheid tot huren van een parkeerplaats via de VvE voor € 100,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 35 leden (Loevesteinlaan 891 Tot En Met 901 G te ‘s-Gravenhage oneven nummers),
- 5/183e aandeel
- Reserve per 28-02-2023 is ca. € 459.309,-
- Achterzijde appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- De houten kozijnen worden vanuit de VvE vervangen naar kunststof kozijnen met dubbel glas
- Voorzijde appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van laminaat
- Energielabel E
- Verwarming via cv-ketel Remeha 2022
- Warmwatervoorziening via cv-ketel Remeha 2022
- Oplevering in overleg.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
89 m2
Perceel
1733 m2
Bouwjaar
1964

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Loevesteinlaan 899, 's-Gravenhage

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 255.000 en € 305.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in 's-Gravenhage

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in 's-Gravenhage . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van 's-Gravenhage en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.67 km

Bushalte

0.03 km

Kinderopvang

0.13 km

Basisschool

0.28 km

Supermarkt

0.5 km

Bioscoop

4.04 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt 's-Gravenhage Moerwijk-Zuid. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 11292 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. 's-Gravenhage ligt in de gemeente 's-Gravenhage, deze gemeente heeft in totaal 548320 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 23 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen