Omschrijving

In one of the most beautiful city villas on the historical Scheveningseweg, between Statenkwartier and Scheveningen harbor, privately located, we are pleased to market this spacious stately home (330m2) with 4 spacious bedrooms, 3 spacious bathrooms and a ‘Ballroom’ size living room with open kitchen. This stately ground floor apartment with basement (elevator available) has 2 parking spaces available on site.

Layout:
Access to the apartment through the spacious central communal hall with elevator and staircase. The entrance has a spacious reception hall. Access to the bright basement via an internal staircase (lift available). In the hall is the spacious separte modern toilet and entrance to the very large L-shaped living room with open kitchen. The open kitchen is equipped with all modern kitchen appliances. The front side has a charming private balcony/terrace, and via the patio kitchen doors is access to the sunny private garden/terrace. From the reception hall there is the 1st spacious bedroom at the rear. This floor has beautiful wooden floor.

The basement has a lot of light and privacy. Of course, this ground floor is also accessible by elevator. Here are 3 large sized master bedrooms, all 3 with their own ensuite bathroom. The spacious bathrooms have walk-in showers, Jacuzzi baths, double sinks and toilets. There is also a large storage room on this floor with, among other things: connections for washing machine and dryer. This floor has again a wooden floor in the general walking areas, the bedrooms are carpet coverd.

The sunny garden/terrace (ca. 35,2m2) has a lot of privacy and extends in an L-shape to the side of the apartment. You have the option of placing a garden fence here. There is a large outdoor storage room for all your garden equipment and sports equipment.
There are 2 parking spaces available on site, which can be purchased separately for EUR 39,500.00 per parking space.
interested? You are welcome for a viewing.

*******

In één van de prachtigste stadsvilla’s aan de oude Scheveningseweg, tussen Statenkwartier en Oud-Scheveningen, privaat gelegen in het groen, mogen wij dit ruime statige appartement van ca. 330m2 met 4 royale slaapkamers, 3 ruime badkamers en een riante woonkamer met open keuken van balzaal afmetingen aanbieden. Het statige begane grond appartement met souterrain (lift aanwezig) heeft op eigen terrein 2 parkeerplaatsen beschikbaar. De makelaar informeert u graag over de verschillende faciliteiten en bijzonderheden in het Statenkwartier, Oud-Scheveningen en Scheveningen Bad, dit alles in de directe omgeving.

ER IS EEN 3 MINUTEN WONINGPRESENTATIE VIDEO AANWEZIG VAN DIT 330m2 ROYALE APPARTEMENT. DE MAKELAAR VERNEEMT GRAAG UW REACTIE OF EVENTUELE VRAGEN.

Indeling:
Via de ruime centrale gemeenschappelijke hal met lift en trappenhuis toegang tot het appartement. De entree is voorzien van een ruime ontvangsthal. Via een interne trap toegang tot het lichte souterrain (lift aanwezig). In de hal bevindt zich het ruime moderne toilet en entree naar de zeer grote L-vormige woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van alle moderne keukenapparatuur. Aan de voorzijde is een charmant privé balkon, aan de achterzijde geven de openslaande deuren toegang tot de zonnige privé tuin. Vanuit de ontvangsthal is er aan de achterzijde de 1ste ruime slaapkamer aanwezig. Deze etage is voorzien van een prachtige visgraat vloer.

De door de architect destijds slim geplaatste ruime koekoeken geven het souterrain veel lichtinval en privacy. Natuurlijk is deze beneden etage tevens bereikbaar met een lift. Hier bevinden zich 3 groot formaat master slaapkamers met alle 3 een eigen ensuite badkamer. De ruime badkamers zijn voorzien van inloopdouches, jacuzzibaden, dubbele wastafels en toiletten. Tevens is er op deze etage ook een ruime berging aanwezig met o.a. de aansluitingen voor wasmachine en droger. Deze etage beschikt over een visgraatvloer in de algemene loopruimtes, de slaapkamers hebben hoogpolig tapijt.

De zonnige tuin van ca 35,3m2 heeft veel privacy en loopt in een L-vorm door aan de zijkant van het appartement. U heeft de mogelijkheid hier een tuinafscheiding te plaatsen. Er is een grote buitenberging aanwezig voor al uw tuinspullen en sportequipement.

Er zijn bij deze woning 2 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar, deze zijn separaat te koop voor euro 39.500,00 per parkeerplaats. Deze parkeerplaatsen bevinden zich recht voor het appartement.

Uw interesse gewekt? U bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 1912
• Grond: eigen grond
• Tuin: ca. 35,3m2
• Aantal appartementen aanwezig: 7
• Aandeel: 30/156
• Woonoppervlakte: 330m2, inmeetrapport aanwezig
• Oppervlakte externe berging: 9,35m2
• Inhoud: 1097,34m3
• Perceeloppervlakte: 2518m2
• WOZ: euro 1.269.000,00
• Energielabel: E t/m 03-09-2029
• CV: Ecoline 2008
• Ramen: Geheel voorzien van dubbelglas
• VVE: actief
• VVE maandelijkse bijdrage: euro 480,00
• VVE MJOP: aanwezig
• VVE beheerder: Huizenbeek VVE Beheer Den Haag
• VVE opstalverzekering: Collectief opstalverzekering VVE aanwezig
• Overdracht: in overleg
• Notaris keuze: aan koper; ADVIES: Ellens & Lentze Notariaat BV Den Haag
• Niet-bewonersclausule, ouderdomsclausule en materiaalclausule worden onderdeel van de koopovereenkomst

Wij hebben deze informatie, zoals u van ons mag verwachten, met veel zorg samengesteld. Toch komt het in uitzonderlijke gevallen voor dat blijkt dat de informatie niet volledig is. Daarom aanvaarden wij, als verkopend makelaar, geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid ervan. Wat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan de vermelde gegevens. We verstrekken u deze informatie om u uit te nodigen voor het plannen van een bezichtiging en het doen van een bod onder voorbehoud en gunning.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
330 m2
Perceel
1032 m2
Bouwjaar
1912

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Scheveningseweg 110A, 's-Gravenhage

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.355.000 en € 1.405.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in 's-Gravenhage

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in 's-Gravenhage . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van 's-Gravenhage en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.93 km

Bushalte

0.13 km

Kinderopvang

0.09 km

Basisschool

0.59 km

Supermarkt

0.17 km

Bioscoop

1.29 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt 's-Gravenhage Statenkwartier. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 9588 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. 's-Gravenhage ligt in de gemeente 's-Gravenhage, deze gemeente heeft in totaal 548320 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 8 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen