Omschrijving

STARTERS OPGELET!
Bent u op zoek naar uw eerste koopwoning en heeft u twee rechter handen? Dit appartement leent zich uitstekend om geheel naar eigen inzicht te renoveren!

In het gewilde Rustenburg-Oostbroek gelegen 3-kamer appartement met mogelijkheid voor twee slaapkamers en achterbalkon met noordoosten ligging. Verder beschikt het appartement over een fijne woon-/eetkamer, separaat toilet, gesloten keuken en badkamer. Daarnaast is de woning aan de voorzijde voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbelglas. 

Omgeving:
Het appartement is gelegen in de fijne wijk Rustenburg-Oostbroek. In de nabije omgeving zijn winkelcentrum Leyenburg, het groene Zuiderpark, diverse scholen en openbaar vervoer. Tevens zijn de gezellige winkelstraten Fahrenheitstraat en Weimarstraat op fietsafstand gelegen. Wilt u uitgebreider winkelen? Het bruisende centrum van Den Haag is op circa 15 fietsminuten afstand gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Open portiek met trap naar verdieping. 

Eerste verdieping:
Entree woning, hal met meterkast, provisiekast, separaat en toegang tot voorzijkamer, woon-/eetkamer, badkamer en keuken. Voorzijkamer van prima formaat en geeft tevens toegang tot de woon-/eetkamer. Prima formaat woon-/eetkamer welke eventueel af te scheiden is zodat er een extra slaapkamer wordt gerealiseerd. Tevens aan de achterzijde bevindt zich de tussengelegen eenvoudige keuken. In de achterzijkamer is de badkamer gelegen. Via de keuken is het achterbalkon bereikbaar welke gelegen is op het noordoosten.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1927
- Gelegen op eeuwigdurend uitgegeven en afgekochte erfpachtgrond
- Woonoppervlakte: ca. 58 m2
- Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 3 m2
- Inhoud: ca. 200 m3
- Drie kamers, waarvan één/twee slaapkamers
- Verwarming en warm watervoorziening niet getest op functionaliteit 
- Voorzijde voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbelglas
- 1/6e aandeel in een VvE met een maandbijdrage van € 50,-
- Asbest-, lood- en ouderdomsclausule van toepassing
- Niet-bewoningsclausule van toepassing
- Projectnotaris Rosenberg Polak te 's-Gravenhage van toepassing
- Aanbiedingsvoorwaarden Agterberg Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, op korte termijn geniet de voorkeur van verkoper.

Bij interesse adviseren wij u, uw eigen aankoopmakelaar in te schakelen!

Mocht u interesse hebben in deze woning maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht... bel dan zeker even met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot een bezichtiging, het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
58 m2
Perceel
136 m2
Bouwjaar
1927

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Spakenburgsestraat 162, 's-Gravenhage

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 175.000 en € 225.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in 's-Gravenhage

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in 's-Gravenhage . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van 's-Gravenhage en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.63 km

Bushalte

0.38 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.07 km

Supermarkt

0.4 km

Bioscoop

2.8 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt 's-Gravenhage Rustenburg. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 18059 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. 's-Gravenhage ligt in de gemeente 's-Gravenhage, deze gemeente heeft in totaal 548320 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 19.194 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 11 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben meestal een laag inkomen

Wonen meestal in flat of sociale huurwoning

Meestal werkloos of werkzaam in productie industrie

Reizen met privé transport naar hun werk

Vaak op zoek naar koopjes

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen