Omschrijving

Recent buitengewoon stijlvol en hoogwaardig gemoderniseerde hoekwoning waar alle details uit de jaren 30 zijn behouden. Het appartement heeft drie slaapkamers, een balkon op het zuidwesten en een geweldige open leefkeuken. Deze renovatie is vakkundig uitgevoerd waarbij ook alle inwendige zaken zoals het leidingwerk en het elektra volledig vervangen en vernieuwd zijn. In de gehele woning liggen eiken planchetten, robuust gelegd in visgraatpatroon.

Deze bijzondere woning biedt alle luxe en comfort van deze tijd en is gelegen in het rustige maar gezellige Bezuidenhout. Binnen enkele minuten bereik je de snelweg richting Amsterdam, Rotterdam of Utrecht en het openbaar vervoer (trein, tram, bus) bevindt zich op loopafstand. In het nabijgelegen Haagse Bos kom je heerlijk tot rust en het centrum van Den Haag of het strand van Scheveningen zijn gelegen op fietsafstand!

Kortom: deze woning is zeker een bezichtiging waard!

Indeling:
Portiektrap naar eerste etage. Entree woning, gang (ca. 7.50 x 0.97); toilet (ca. 0.97 x 1.00); eerste slaapkamer (ca. 2.73 x 2.17); tweede slaapkamer (ca.2.77 x 2.37); derde slaapkamer (ca. 4.20 x 3.00) met openslaande deuren naar balkon (ca. 0.90 x 2.45); Washok (ca. 0.57 x 0.97); badkamer (ca. 2.32 x 0.97) met inloopdouche en handdoek radiator; eetkamer met luxe leefkeuken met kookeiland (ca. 6.10 x 3.47), voorzien van een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer; woonkamer (ca. 7.24 x 3.47)

Kenmerken:
- Woonoppervlakte 79.1 m2, conform meetmethode NEN 2580
- Volle eigendom
- Voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Balkon op het zuidwesten
- Energielabel ..G.. LET OP!: dit is een oud label, deze wordt opnieuw aangevraagd.;
- Geheel voorzien van vloerisolatie (Fermacel).
- Geheel voorzien van plafondisolatie
- Actieve VvE, bijdrage € 100,- per maand;
- Collectieve opstalverzekering;
- MeerJarenOnderhoudsPlan aanwezig;
- Altijd parkeren in de straat
- Oplevering in overleg;
- Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing
- Gehele woning voorzien van eiken houten vloer in visgraatpatroon gelegd

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
79 m2
Perceel
150 m2
Bouwjaar
1926

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Stuyvesantstraat 194, 's-Gravenhage

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 365.000 en € 415.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in 's-Gravenhage

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in 's-Gravenhage . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van 's-Gravenhage en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.89 km

Bushalte

0.26 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.16 km

Supermarkt

0.19 km

Bioscoop

2.14 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt 's-Gravenhage Bezuidenhout-Oost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 11784 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. 's-Gravenhage ligt in de gemeente 's-Gravenhage, deze gemeente heeft in totaal 548320 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 7 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen