Omschrijving

Zeer bijzonder uitgebouwd, sfeervol en ruim dubbel bovenhuis met maar liefst 6 slaapkamers, riante badkamer, luxe handgemaakte keuken en 2 terrassen. De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud waarbij ten tijde van de renovatie/verbouwing in 2021 rekening is gehouden met de oorspronkelijke uitstraling.

Deze ruime woning kenmerkt zich door de grote woonkamer en suite annex halfopen woon keuken, het smaakvolle en hoogwaardige afwerkingsniveau en de moderne complete inrichting van keuken en sanitair.

Het Willem Beukelszoonplein biedt een combinatie van heerlijk wonen met werkelijk alle voorzieningen op korte loopafstand. Restaurants, winkels, het Westbroekpark, diverse basis- middelbare en internationale scholen (Lycée Français Vincent Van Gogh en Deutsche Internationale Schule).

LOCATIE
De locatie kan eigenlijk niet beter. Om de hoek ligt het prachtige Westbroekpark met speeltuin en rozentuin, het Van Stolkpark, tennisbanen De Mets en de haven en het strand van Scheveningen zijn tevens op loopafstand gelegen. Ook op loopafstand zijn diverse winkelstraten zoals de Frederik Hendriklaan, Keizerstraat, Gentsestraat en Stevinstraat (met elke donderdag een eigen levensmiddelenmarkt). Ook heeft de locatie goede openbaar vervoermogelijkheden waarmee het stadscentrum en de NS-stations goed bereikbaar zijn via tramlijn 1 of 9.


Indeling
Entree, hal met meterkast en trap naar de 1e verdieping; overloop, hal met zeer ruime garderobe, modern gasten toilet met fonteintje, 2 slaap-/werkkamers aan de voorzijde met zicht over het Willem Beukelszoonplein. Toegang tot de luxe handgemaakte woonkeuken en met diverse Gaggenau en Siemens Studioline inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, 80 cm flexinductie kookplaat, afzuigkap, wijn klimaatkast, hete luchtoven, stoomoven, cooker en koelkast en vrieskast van 1.80m. Via de handgemaakte eethoek in bijpassende stijl toegang tot de ruime en lichte woonkamer en suite met schuifseparatie en inbouwkasten, houten vloeren en schuipui naar het terras aan de achterzijde.


Trap naar de 2e verdieping; overloop met toegang tot de 4 slaapkamers. 2 slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en 2 aan de achterzijde. De ouderslaapkamer is tevens voorzien van een ingebouwde garderobekast en extra daklicht. Tussengelegen zeer ruime en complete stijlvolle badkamer met ligbad, seperate douche, wastafelmeubel, designradiator en een zwevend toilet. De opstelplaats voor wasmachine en droger bevinden zich tevens in de badkamer. Via de achterslaapkamer toegang tot het zonnige en zeer beschutte dakterrras waar het heerlijk genieten is.

Kortom, een unieke zeer ruime dubbele bovenwoning in perfecte staat van onderhoud die zo te betrekken is!


Bijzonderheden
- De woning is in 2020/2021 volledig gerenoveerd en uitgebouwd;
- Oorspronkelijk bouwjaar 1921, uitbouw 2021
- Woonoppervlakte: 204m²
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Hoge plafonds op de woonetage (ca. 3m);
- Houten vloeren op de woonetage en in de slaapkamers;
- Moderne electrische installatie;
- Ontkalk installatie voor zacht water;
- Energielabel B;
- VvE actief, bijdrage € 50,- per maand.
- Oplevering in overleg;
- Eigen grond;
- Beschermd stads- en dorpsgezicht;
- Model VBO overeenkomst van toepassing.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid, doch mede door derden aangeleverde informatie, samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
204 m2
Perceel
219 m2
Bouwjaar
1921

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Willem Beukelszoonplein 9, 's-Gravenhage

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 965.000 en € 1.015.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in 's-Gravenhage

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in 's-Gravenhage . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van 's-Gravenhage en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.88 km

Bushalte

0.17 km

Kinderopvang

0.02 km

Basisschool

0.25 km

Supermarkt

0.29 km

Bioscoop

1.02 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt 's-Gravenhage Visserijbuurt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 14330 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. 's-Gravenhage ligt in de gemeente 's-Gravenhage, deze gemeente heeft in totaal 548320 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 18 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben vaak oudere kinderen

Wonen in vrijstaande huizen of twee-onder-een-kapwoning

Beschikken vaak over 2 of meer auto''s

Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij

Bezit meerdere motorvoertuigen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen