Omschrijving

De woning Rijnstraat 36 in Schiedam is een appartement met bouwjaar 2010. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 98 m2. De perceeloppervlakte is 413 m2. Klik hier voor meer informatie over deze woning op JAAP.NLType
Appartement
Wonen
98 m2
Perceel
413 m2
Bouwjaar
2010

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Rijnstraat 36, Schiedam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 305.000 en € 355.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Schiedam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Schiedam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Schiedam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.03 km

Bushalte

0.17 km

Kinderopvang

0.36 km

Basisschool

0.38 km

Supermarkt

0.59 km

Bioscoop

2.33 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Schiedam Piet Sandersbuurt. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 16123 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Schiedam ligt in de gemeente Schiedam, deze gemeente heeft in totaal 79279 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 24.967 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 5 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben meestal een laag inkomen

Wonen meestal in flat of sociale huurwoning

Meestal werkloos of werkzaam in productie industrie

Reizen met privé transport naar hun werk

Vaak op zoek naar koopjes

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen