Omschrijving

In de stad van jenever, historische havens en de hoogste molens ter wereld bieden wij dit ruime 3-kamer appartement met ENERGIELABEL B en balkon op het zuiden aan. Het appartement is gelegen in een kindvriendelijke buurt, vlakbij het centrum van Schiedam. De dichtstbijzijnde supermarkt en het treinstation bevinden zich op loopafstand, net als het centrum van Schiedam. Verder vind je in de nabije omgeving onder andere scholen, sportverenigingen een ziekenhuis en verschillende horecagelegenheden. De dichtstbijzijnde uitvalsweg ligt op slechts 2 minuten rijden. Binnen 20 autominuten sta je in het centrum van Rotterdam voor een gezellig middagje shoppen of een heerlijke borrel op een van de vele gezellige terrasjes.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten entree met de brievenbussen, bellentableau en trappenhuis met toegang tot de eigen berging in de onderbouw en de woning op de derde verdieping.
De berging in de onderbouw is voorzien van licht en voldoende ruimte voor meerdere fietsen.

Derde verdieping:
Ruime centraal gelegen hal met meterkast, intercominstallatie en toegang tot het toilet, de keuken, woonkamer en slaapkamers.
De woonkamer (ca. 9.92 x 3.54/2.73) is heerlijk licht en heeft vrij uitzicht. Vanuit de woonkamer is aan de achterzijde het balkon (ca. 2.67 x 1.21) bereikbaar gelegen op het zuiden. Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers bereikbaar (resp. 4.15 x 2.26 en 4.15 x 2.31). De keuken (ca. 3.51 x 2.51) is gelegen aan de voorzijde van de woning en geeft toegang tot de badkamer en het tweede balkon. De keuken heeft een nette keukeninrichting met onder en bovenkastjes en diverse apparatuur. De wasmachine-aansluiting en de CV ketel bevinden zich ook in de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een douche en een wastafel met meubel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950
- Energielabel B
- Gelegen op eigen grond
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Ruime berging in de onderbouw
- Berging in de onderbouw
- Actieve VVE, bijdrage € 161,35 per maand
- Cv-ketel is eigendom
- Oplevering in overleg

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
69 m2
Perceel
1415 m2
Bouwjaar
1950

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Rotterdamsedijk 249C, Schiedam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 185.000 en € 235.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Schiedam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Schiedam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Schiedam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.77 km

Bushalte

0.04 km

Kinderopvang

0.14 km

Basisschool

0.22 km

Supermarkt

0.48 km

Bioscoop

1.08 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Schiedam Rotterdamsedijk. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 20358 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Schiedam ligt in de gemeente Schiedam, deze gemeente heeft in totaal 79279 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 21.937 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 10 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen