Omschrijving

Deze zeer riante eengezinswoning is gebouwd onder een moderne architectuur.
Aan ruimte heeft u hier zeker géén gebrek!
U treft hier maar liefst 5 riante kamers en een overkapping waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven.
De woning is verder voorzien van rolluiken en zonnepanelen!

Bij binnenkomst treft u de entree welke de toegang verschaft tot een vaste kast, meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De woonkamer is tuingericht en betreft een zeer riante leefruimte tevens heeft u hier de beschikking over een provisiekast welke is verwerkt onder de trapopgang.

De keuken is gesitueerd aan de straatzijde en staat in een open verbinding met de woonkamer. U treft hier een landelijke keuken met diverse inbouwapparatuur.

1e Verdieping
Via de overloop treft u drietal ruime slaapkamers en de badkamer.
De twee slaapkamers die zijn gelegen aan de achterzijde beschikken over een dakraam en een praktische opbergruimte welke is verwerkt onder het dakbeschot.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafelmeubel, toilet, design radiator en een raam welke zorgdraagt voor een natuurlijke lichtinval en ventilatie.

2e Verdieping
Via een vaste trap bereikt u de volwaardige tweede verdieping.
U treft eerst de riante voorzolder met een prachtig raampartij, opstelplaats van de cv-ketel en de aansluitpunten voor het witgoed. Tevens heeft u hier de beschikking over nog meer bergruimte welke is verwerkt onder het dakbeschot.
De vierde slaapkamer kan tevens ook gebruikt worden als een extra werkkamer.

Tuin
Aan de achtergevel is een overkapping gerealiseerd waar u heerlijk kunt vertoeven.
Verder treft u nog een aangebouwde stenen berging en beschikt u over een achterom.

Locatie
Deze onder moderne architectuur gebouwde eengezinswoning is gesitueerd op een uitstekende plek voor opgroeiende kinderen.
De wijk is gelegen nabij de rivier 'Beneden Merwede', diverse voorzieningen en de uitvalswegen.
Bij aankomst van de woning is er mogelijkheid uw auto in de straat voor de woning te parkeren. Ook is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Kenmerken
- Riante woning
- 5 Kamers
- Zonnepanelen en cv-ketel (2021) zullen door verkoper worden afgekocht
- Rolluiken

Bod uitbrengen?!
Is er een match en wilt u een bod uitbrengen? Registreer uzelf op ons biedingsplatform om vervolgens een bod te kunnen uitbrengen.
Alle woningen worden verkocht via een transparant biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen en te reageren op andere biedingen.

Hoe werkt het biedingsproces?
Via de oranje biedingsbalk boven de foto óf via het kopje “Biedingsplatform” op onze website, wordt u doorgelinkt naar het biedingsplatform van Vastgoed Auctions. Zodra u hier een account aanmaakt heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen. Eventuele voorbehouden zoals het voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring kunt u bij het bod aangeven.
Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Verkoper zal de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod en/of voorwaarden. Daarna zullen wij de koper zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken.
*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!
Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod wordt ingediend dan zal het biedingsproces met 15 minuten worden verlengd.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites of derden waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
106 m2
Perceel
125 m2
Bouwjaar
1997

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Aveling 4, Sliedrecht

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 345.000 en € 395.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sliedrecht

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sliedrecht . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sliedrecht en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.58 km

Bushalte

0.16 km

Kinderopvang

0.08 km

Basisschool

0.74 km

Supermarkt

0.53 km

Bioscoop

7.98 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sliedrecht De Grienden. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 6029 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sliedrecht ligt in de gemeente Sliedrecht, deze gemeente heeft in totaal 25597 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 14 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen