Omschrijving

Op de populaire ‘oude uitbreiding’ bieden wij deze ruime 2-onder-1-kapwoning (ca. 118 m2 woonoppervlakte) aan. De woning is voorzien van 2 dakkapellen, een volledig geïsoleerde uitbouw aan de achterzijde, een moderne keuken en diverse karakteristieke details. In 2021 zijn er 6 zonnepanelen geplaatst. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt tevens over een ruime berging. De woning is gelegen in een autoluwe straat en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Begane grond:
Vanuit de ontvanghal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping is de sfeervolle woonkamer bereikbaar. De woonkamer is aan de voorzijde vergroot middels erker en er is toegang tot de kelder. In de aanbouw vinden we de ruime keuken met hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de tuin en het toilet (v.v. zwevend closet en de witgoedopstelling) te bereiken.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de royale badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een vaste kast en een elektrisch bedienbaar rolluik. De badkamer is ruim en voorzien van een dubbele wastafel, een 2e toilet, een ligbad en een douchemogelijkheid. Slaapkamer 2 geeft toegang tot het dakterras en slaapkamer 3. Ook is deze kamer voorzien van een rolluik.

2e verdieping:
Vanaf de overloop zijn nog 2 slaapkamers bereikbaar. Beide slaapkamers zijn voorzien van een grote (kunststof) dakkapel waardoor de kamers heerlijk ruim zijn. Beide kamers beschikken over praktische bergruimte en een elektrisch bedienbaar rolluik. De slaapkamer aan de achterzijde heeft ook een vaste kast met de cv-ketel.

Buiten:
De tuin is voorzien van sierstraatwerk, kunstgras en een achterom. De aangebouwde stenen berging is voorzien van elektra-aansluiting. Op het dak van deze berging liggen 6 zonnepanelen (geplaatst in 2021)

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
118 m2
Perceel
134 m2
Bouwjaar
1930

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Burgemeester Ypeijstraat 10, Sliedrecht

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 365.000 en € 415.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Sliedrecht

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Sliedrecht . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Sliedrecht en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.27 km

Bushalte

0.35 km

Kinderopvang

0.09 km

Basisschool

0.09 km

Supermarkt

0.31 km

Bioscoop

6.15 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Sliedrecht Buitenuitbreiding-Oost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 9769 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Sliedrecht ligt in de gemeente Sliedrecht, deze gemeente heeft in totaal 25597 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 0 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen