Omschrijving

Deze karakteristieke, (hoogwaardig)gerenoveerde en sfeervolle half vrijstaande villa met 7 ruime slaapkamers ligt aan een van de mooiere lanen van het gewilde Wassenaar Zuid. De beschutte villa beschikt over een oprit met een vrijstaande garage. De royale, fraai aangelegde voor-,zij- én zonnige achtertuin met meerdere terrassen bieden volop privacy.
Goede bereikbaarheid met auto, fiets en openbaar vervoer, uitvalswegen naar de grote steden en Schiphol in de directe omgeving, scholen op fietsafstand.

In 2018 is de woning nagenoeg volledig en hoogwaardig gerenoveerd.

Entree aan de zijkant, de lange zijde van het huis, ruime hal met deur naar de ondergelegen kelder, toilet en deuren naar zit/eetkamer ensuite, open haard. De begane grond heeft een fraaie visgraat parketvloer.
Aan de achterzijde van de woning ligt de fantastische open woonkeuken met kookeiland en inbouwapparatuur: dubbele oven, magnetron, vaatwasser van Miele en ijskast en wijnkast van Liebherr, ruime bijkeuken met installatie voor wasmachine en droger, openslaande deuren naar terras en zeer grote achtertuin.

Trappenhuis naar de 1e verdieping: Ruime overloop, toilet met fonteintje, hoofdslaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar balkon, complete, moderne badkamer met vrijstaand ligbad, inloopdouche, wastafel, inloopkast, 2e slaapkamer met 2 vaste kasten en zijraam, 3e ruime slaapkamer aan de voorzijde.

Gesloten trappenhuis naar 2e verdieping: Overloop, 1e slaapkamer met vaste kast, dakkapel en met vaste trap naar zolderverdieping, 2e slaapkamer met dakkapel, en 3e slaapkamer aan de voorzijde met tevens een dakkapel, 2e badkamer me vrijstaand ligbad, wastafel en douche eveneens met grote dakkapel.

Bijzonderheden:
- eigen grond;
- in 2018 hoogwaardig gerenoveerd;
- ca. 270m2;
- volledig voorzien dubbel glas en geïsoleerd;
- perceel ca. 710m2;
- eigen grond;
- vrijstaande garage (bereikbaar via een recht van overpad via een naastgelegen oprit);
- oprit voor drie auto's;
- half vrijstaand;
- ouderdoms- en materialenclausule zijn van toepassing;

Lees meer


Type
Hoekwoning
Wonen
269 m2
Perceel
693 m2
Bouwjaar
1931

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Bloemcamplaan 2A, Wassenaar

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 1.905.000 en € 1.955.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Wassenaar

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Wassenaar . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Wassenaar en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.94 km

Bushalte

0.1 km

Kinderopvang

0.22 km

Basisschool

0.4 km

Supermarkt

2.26 km

Bioscoop

3.19 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Wassenaar Nieuw-Wassenaar. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 1141 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Wassenaar ligt in de gemeente Wassenaar, deze gemeente heeft in totaal 26949 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 37.452 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 30 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Woont in duurdere stedelijke gebieden

Geen kinderen

Geven geld uit aan luxe goederen

In bezit van auto, maar gebruiken dit niet voor werk

Bovengemiddeld inkomen

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen