Omschrijving

De Seinestroom is een rustige straat met vooral bestemmingsverkeer. Dankzij de ruime opzet van dit deel van de wijk heeft u helemaal niet het idee dat u midden in een nieuwbouwwijk woont. De fraaie, net onderhouden en zo te betrekken tussenwoning (2003) met ruime uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval. De ruime keuken, ruime badkamer, ontwikkelde zolder en ruime achtertuin maakt deze woning compleet.

De woning ligt op loopafstand van het nieuwe wijkwinkelcentrum, openbaar vervoer (Randstadrail), scholen, kinderopvang en voorzieningen als gezondheidscentrum, fitnesscentrum en thuiszorg. Het nieuwe winkelcentrum biedt naast de bekende ketens ook ruimte voor de lokale winkels voor alle benodigdheden, voorzieningen en diensten. U kunt daar tevens gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage. De woning ligt tevens op korte afstand van het natuurgebied ´Bentwoud´ met voldoende recreatie- en sportmogelijkheden en Kinderboerderij "de Weidemolen".

Begane grond:

Keurig verzorgde voortuin met sierbestrating en toegang tot de de woning. Entreehal voorzien van meterkast, garderobe en volledig betegelde toiletruimte voorzien van fonteintje. De ruime uitgebouwde woonkamer met ruime bergkast en opens haard geniet een uitstekende lichtinval door de grote raampartijen en de openslaande tuindeuren aan de achterzijde. De tuin is voorzien van een electrisch zonnescherm. De begane grond is voorzien van een houten vloer.

De moderne keuken heeft een U-opstelling, is aan de voorzijde gelegen met granieten blad, koelkast, vriezer, vaatwasser, 1,5 spoelbak, carrousel kast, apothekerskast, RVS-schouw, keramische kookplaat en inbouwspots.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot ruime hoofdslaapkamer aan de achterzijde (voorheen twee) met schuifdeur naar badkamer en een woningbrede slaapkamer aan de voorzijde. De fraaie badkamer is voorzien van 2e toilet/ wandcloset, inloop(stort)douche met thermostaatkraan en wastafelmeubel. De vloeren zijn bedekt met laminaat.

Tweede verdieping:

Voorzolder met veel bergruimte achter de knieschotten, berghok met WTW-unit, CV-ketel (2022), en opstelplaats wasmachineaansluiting. Ruime slaapkamer met de mogelijkheid tot het creëren van 2 slaapkamers. Tevens op deze verdieping laminaat

Bijzonderheden:

- Uitgebouwde woonkamer
- Open haard (gas)
- Zowel woonkamer als keuken v.v. inbouwspots
- Royale badkamer
- Voorzien van dubbel glas, dak-, muur- en vloerisolatie.
- Nieuwe CV
- Buitenschilderwerk 2022


Deze informatie is met zorg samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij werken conform de Algemene Consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar, deze is ter inzage op onze website of bij ons kantoor op te vragen. Heeft u vragen over deze woning of over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op.

Lees meer


Type
Tussenwoning
Wonen
132 m2
Perceel
139 m2
Bouwjaar
2002

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Seinestroom 10, Zoetermeer

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 595.000 en € 645.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Zoetermeer

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Zoetermeer . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Zoetermeer en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.88 km

Bushalte

1.51 km

Kinderopvang

0.36 km

Basisschool

0.48 km

Supermarkt

0.44 km

Bioscoop

3.63 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Zoetermeer Oosterheem-Noord-Oost. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 7518 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Zoetermeer ligt in de gemeente Zoetermeer, deze gemeente heeft in totaal 125267 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 31.938 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 12 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen