Design radiator duurzaam?

design radiator (1)

Als ik heel eerlijk ben ken ik de design radiatoren alleen voor in de badkamer, sterker nog ik heb zelf ook een handdoek radiator in mijn badkamer hangen, echt super handig. Maar omdat we vandaag de dag het alleen nog maar kunnen hebben over het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen en dat de gaskraan in Groningen dicht moet blijven is het van belang dat ook de radiatoren ook elektrisch kunnen worden vervaardigd.

En dus met elektrisch wil dus ook zeggen dat het volledig bijdraagt aan een duurzame verwarmingswijze. Ik moet daar wel bij vermelden dat de ingezette elektriciteit dan ook wel op een duurzame wijze dient te worden opgewekt. Want alleen op deze wijze is de omschakeling van gasverwarming naar een milieuvriendelijker wijze van verwarmen gegarandeerd.

 Wat zijn de voordelen van elektrisch verwarmen.

  • De ruimtes worden sneller verwarmt
  • Aan te sluiten op je smartphone of tablet
  • Te bedienen op afstand en aanzetten wanneer je wilt
  • Milieuvriendelijker en veiliger
  • In combinatie met zonnepanelen kostenbesparend

Dus eigenlijk moeten we allemaal kiezen voor een stijlvolle design radiator in de woonkamer, we kunnen namelijk tegenwoordig al de telefoon opnemen met je horloge. Sterker nog er zijn zelfs al zelfrijdende auto’s, dus op afstand je verwarming aanzetten via je telefoon is daarmee in verhouding een kleinigheid. Maar hoe heerlijk is het als je thuiskomt en je woonkamer is al helemaal verwarmt met zo’n prachtige luxe moderne verticale design radiator, kijk maar een op Radiator-Outlet.nl voor inspiratie!

Een design radiator in je woonkamer

Met zo’n verticale design radiator kan je dus je horizontale van onder het raam verwijderen en de nieuwe radiator installeren op een plek welke je voorheen  nooit in overweging zou hebben genomen omdat je dacht dat het totaal geen optie was. Dit is dus een geweldige manier om stijlvolle design veranderingen aan te brengen in je huis en deze daarbij een enorme meerwaarde meegeeft.

Lees ook: Dit maakt je blij; Alle 6 badkamertrends voor 2024 op een rij!

Terwijl het vroeger er op aankwam om radiatoren zoveel mogelijk uit het zicht te houden, zijn verticale design radiatoren tegenwoordig razend populair en verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen, vermogen, modellen en kleuren. De verticale radiatoren zijn ideaal voor gebruik in kamers met beperkte ruimtes aan de muur en waar een standaard model verwarming niet zou passen. En omdat ze tegenwoordig verkrijgbaar in vele stijlen en maten, gaan de design radiatoren op een hele unieke manier deel uitmaken van het meubilair. Dus zowel in een landelijke als moderne interieur is het super om van de radiator een heus kunstobject te maken door middel van een fel gekleurde radiator te plaatsen.  Maar natuurlijk ook zonder de felle kleuren kan je heel creatief zijn, door een iets donkere of lichtere tint dan je muur, radiator te kiezen en zo toch een geheel te creëren. Dit betekent dus dat je een radiator kunt kiezen die perfect past bij jou en de stijl van de kamer en dat je hem dus kan plaatsen waar je maar wilt, zodanig dat het de blikvanger in de desbetreffende kamer wordt.

Dus wil jij je woning verduurzamen, denk dan naast de dubbele beglazing, zonnepanelen en waterpomp ook eens aan elektrische design radiatoren…