Ontdek de perfecte verlichting voor in hoge ruimtes

, , ,
Ontdek de perfecte verlichting voor in hoge ruimtes

Licht, we hebben het allemaal in huis. We gebruiken het voor diverse doeleinde en ze zijn er in talloze verschillende soorten en maten. Tegenwoordig gebruiken de mensen in veel huishoudens, maar ook in winkels en hotels de verlichting als een ware eye catcher.

Inspiratie deed ik op in Parijs. In de hotels en warenhuizen is er vaak sprake van hoge plafonds, omdat dit vaak mooie authentieke panden zijn. Wat mij daar op viel is dat daar vaak sprake is van een mooie passende verlichting voor de hoge ruimtes. In Nederland is de verlichting die je vaak koopt beperkt tot de plafonds hoogtes van de Nederlandse huizen. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een oplossing voor verlichting in hoge ruimtes. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit op de webshop van Lichtbeurs.

Nieuwe ruimtes, nieuwe ideeën

Onlangs kregen vrienden van mij hun nieuwe huis opgeleverd. Prachtige vrijstaande woning met veel raampartij. En een mooie entreehal met een hoog plafond. Toen ze mij vroegen wat er nog ontbrak aan de entree, was het eerste wat in mijn opkwam, mooie chique verlichting. Mooie vide lampen van bovenaf zou deze hal helemaal compleet maken. Zo enthousiast als ik werd, ben ik aan de slag gegaan op de website van Lichtbeurs.

verlichting in hoge ruimtes

De webshop van Lichtbeurs sluit perfect aan bij de wensen van deze entree. Doordat je in deze webshop de vide lamp helemaal kan samenstellen, is niets te gek. Want naast dat je zelf het aantal snoeren kan bepalen, kun je ook zelf de lengte van de snoeren bepalen. Ook de afmetingen van de plafondplaat kunnen op de gewenste maat gemaakt worden. Nu zijn wij op zoek naar de vide lamp met een hoog maar recht plafond. Maar bij Lichtbeurs zijn ze ook gespecialiseerd in bijzondere situaties zoals een schuin plafond of een daklicht boven in de vide of woonkamer. In deze gevallen is volledig maatwerk een perfecte oplossing.

verlichting in hoge ruimtes

Verlichting boven je eettafel

Ik ben zelf enorm fan van mooie glazen bollen met een chique uitstraling. Deze lampen zijn inmiddels ondenkbaar als je het hebt over een hotel chique interieur. Ik heb dan ook boven de eettafel een mooie glazen bollen lamp hangen.

Lees ook: 6 Manieren om van je nieuwe woning een echt thuis te maken

Eettafellamp bollen voor boven je eettafel. Deze heb je ook in zoveel verschillende soorten en maten. Ik ben er helemaal weg van. Het geeft net dat extra chique tintje aan je eetkamer en net dat vleugje extra sfeer, helemaal met dimbare lampen erin. Ik heb ervaren dat de kleur van het glas, zoveel kan doen in je interieur.

verlichting in hoge ruimtes

Bij Lichtbeurs kun je deze eettafellamp bollen ook op maat laten maken en helemaal zelf samenstellen. Zo kun jij je lamp helemaal afstemmen en passend maken bij je eettafel.

Lees ook: De voordelen van een gietvloer en vloerverwarming

Kies voor een type lamp die jij mooi vind, want hierin heb je ook enorm veel keuze. Daarnaast is een fitting ook een belangrijk aspect in je glazen lamp. Omdat deze door het glaswerk natuurlijk zichtbaar is, is het belangrijk hier goed over na te denken. Daarnaast kun je ook een keuze maken in de kleur van het snoer. De keuze is gewoon heel divers waardoor je verzekerd bent van een lamp, helemaal naar je wens.