Omschrijving

De woning Burgemeester Bosstraat 5 in Rotterdam is een tussenwoning met bouwjaar 1922. Deze woning beschikt over een woonoppervlakte van 97 m2. De perceeloppervlakte is 98 m2.Type
Tussenwoning
Wonen
97 m2
Perceel
98 m2
Bouwjaar
1922

Woningwaarde

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Burgemeester Bosstraat 5, Rotterdam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 365.000 en € 415.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


woningmarkt image

Treinstation

2.49 km

Bushalte

0.18 km

Kinderopvang

0.03 km

Basisschool

0.03 km

Supermarkt

0.78 km

Bioscoop

2.3 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rotterdam Overschie. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 4651 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rotterdam ligt in de gemeente Rotterdam, deze gemeente heeft in totaal 651157 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 75 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven in buitenwijken en urbane gebieden

Vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Ouders van middelbare leeftijd met kinderen

Hoger opgeleid dan gemiddeld

Gebruiken eigen transport om te pendelen tussen thuis en werk

Vergelijkbare woningen


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen