Omschrijving

Gelegen in Rotterdam ligt deze volledig gerenoveerde woning aan de Koninginneweg in de wijk Oud-IJsselmonde. De woning heeft een woonoppervlakte van 95,5 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 135m2. De woning is gebouwd in 1923 en is zeer recent volledig gerenoveerd. Voorzien van nieuwe keuken, badkamer, vloeren en wanden.

Stijlvol wonen in Rotterdam. Dat kan goed in deze buurt. Koninginneweg 2-B is gelegen in de buurt Oud IJsselmonde. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rotterdam. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuten rijden. Scholen, kinderdagopvang en winkelcentrum is op loofafstand beschikbaar.

Treinstation 2,12 km (8 minuten fietsen)
Bushalte 0,15 km (2 minuten lopen)
Centrum 3,53 km (12 minuten fietsen)
Snelweg afrit 0,43 km (1 minuut rijden)
Supermarkt 1,08 km (4 minuten fietsen)
Kinderopvang 0,02 km (1 minuut lopen)
Basisonderwijs 0,33 km (4 minuten lopen)
Voortgezet onderwijs 1,37 km (5 minuten fietsen)

Indeling
Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, Toiletruimte met inbouwtoilet. Woonkamer L-vormig aan de voorzijde met toegang tot de af te sluiten keuken aan de achterzijde. De nieuwe keuken (2022) is voorzien van moderne inbouwapparatuur. De meterkast is aan de zijkant van de woning gelegen.

Totale oppervlakte van begane grond is 54 m2

Eerste verdieping
Overloop met CV-ketelopstelling (2022). Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers aanwezig. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer over de volle breedte van de woning. De badkamer is aan de zijkant van de woning gelegen met inloopdouche, 2e toilet en een wastafel in meubel (2022).

Totale oppervlakte van begane grond is 41,5 m2

Tuin
Ruime tuin met sierbestrating aan de voorzijde gelegen op het Oosten. De woning is ook achterom bereikbaar via een voetpad. Aan de zijkant van de woning is een strook grond voorzien van siergrond wat bij de woning hoort. Direct voor de woning zijn parkeerplaatsen beschikbaar (vrij parkeren).

Bijzonderheden
Kadastrale omschrijving:
het woonhuis met ondergrond, erf en tuin, plaatselijk bekend Koninginneweg 2B te 3077 LJ Rotterdam, kadastraal bekend gemeente
IJsselmonde, sectie D, nummer 6962, groot een are en vijfendertig centiare (1a 35ca),
•Grond is eigen grond
•Bouwjaar: 1923 (maar volledig gerenoveerd in 2022)
•Kunststof kozijnen met HR++ glas
•Voortuin op het Oosten gelegen
•Woonoppervlak: ca. 95,5 m2 (inhoud: circa 308m³)
•Verwarming en koeling middels CV-ketel (2022).
•Oplevering per direct
•Project notaris van toepassing Rox-Legal in Rotterdam
•In de koopovereenkomst zullen we een niet zelf bewoond artikel toevoegen en een ouderdomsclausule vanwege de leeftijd van het gebouw.

•Ondanks dat grote zorgvuldigheid is betracht bij het samenstellen van de verkoopinformatie wordt voor de onjuistheid van de vermelde gegevens door de eigenaar noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard.

•Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is (nog) geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Lees meer


Type
2-onder-1-kap
Wonen
95 m2
Perceel
340 m2
Bouwjaar
1923

Wat zijn de maandlasten van deze woning?

Interesse in deze woning en wil je meer weten over de hypotheeklasten per maand? Bereken dan eenvoudig jouw maandbedrag via de hypotheekcalculator.


Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Koninginneweg 2B, Rotterdam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 255.000 en € 305.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Rotterdam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Rotterdam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Rotterdam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

2.7 km

Bushalte

0.15 km

Kinderopvang

0 km

Basisschool

0.21 km

Supermarkt

0.81 km

Bioscoop

2.05 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rotterdam Oud IJsselmonde. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 2908 . Dit is beneden het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rotterdam ligt in de gemeente Rotterdam, deze gemeente heeft in totaal 651631 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 34.981 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 7 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Leven vaker in vrijstaand huis of twee-onder-een-kap-woning

Lage werkloosheid

Waarschijnlijk werkzaam in communicatie of financiële sector

Leidende functie en hoger inkomen

Geeft graag geld uit aan technologie en trends

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen