Omschrijving

~ 3-kamerappartement op centrale locatie ~

Bent u op zoek naar een woning in de directe nabijheid van het winkelcentrum Zuidplein met het Zuiderpark om de hoek? Dan is deze woning misschien iets voor u.

Gelegen op de 1e verdieping aan de Narcissenstraat 119C vindt u deze 3-kamer appartement van ca. 62 m2. De woning is voorzien van 2 slaapkamers, een lichte woonkamer, een knusse keuken met een balkon op het Zuidwesten.

Alle wensbare voorzieningen zijn snel en eenvoudig te bereiken. In de directe omgeving vindt u namelijk verschillende scholen en kinderdagverblijven, sportvoorzieningen en horecagelegenheden.
Wat betreft openbaar vervoer ligt de woning zeer gunstig gelegen. U kunt zowel gebruik maken van de bus, tram of metro.

Indeling

Begane grond
Entree middels de afgesloten portiek met toegang tot de berging in de onderbouw en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Bij binnenkomst komt u in de hal terecht met toegang tot alle vertrekken. Vanuit de hal treedt u de lichte ruime woonkamer binnen. Door de raampartijen over de gehele lengte van de woonkamer geniet u van veel natuurlijk daglicht. Verder is de woonkamer voorzien van een lichte laminaatvloer. Vanuit de woonkamer bevindt zich aan de rechterzijde de eerste slaapkamer. Deze is ca. 5 m2.

Via de hal bereikt u de tweede slaapkamer, deze is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is ca. 10 m2. Verder vindt u hier ook de badkamer, de keuken, het toilet en de meterkast. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd, volledig betegeld en voorzien van een wastafel.
De keuken is ook eenvoudig uitgevoerd en voorzien van losstaande keukenapparatuur zoals: een kooktoestel, magnetron, oven en koel- en vrieskast. In de keuken vindt u ook de wateraansluiting voor uw wasmachine.
De toiletruimte is half betegeld en voorzien van een fonteintje.

Tot slot vindt u in de onderbouw een gezamenlijke berging waar u uw spullen kunt opslaan.


Bijzonderheden
• Bouwjaar 1938;
• Woonoppervlakte 62 m2;
• Gelegen op eigen grond;
• Kunststof kozijnen;
• Verwarming en warm water middels C.V.- combiketel (2018);
• Actieve VvE, bijdrage €65,24;
• Openbaar vervoer op loopafstand;
• Op loopafstand van winkelcentrum Zuidplein;
• Voldoende parkeergelegenheid voor het complex;
• Oplevering per direct

Bent u enthousiast geworden? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging aan de Narcissenstraat 119 C. U bent van harte welkom!

Let op! Als koper heb je zelf ook een onderzoeksplicht. Jij bent ervoor verantwoordelijk om zo goed mogelijk onderzoek te doen naar de woning. Het gaat hier niet alleen om de staat van het onderhoud maar ook bepaalde verplichtingen die bij de woning horen, denk aan zelfbewoningsplicht.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Voor een indicatie van de maatvoering verwijs ik u naar de plattegronden.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
62 m2
Perceel
651 m2
Bouwjaar
1938

Woningmarkt

Huis kopen in Rotterdam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Rotterdam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Rotterdam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

1.95 km

Bushalte

0.05 km

Kinderopvang

0.21 km

Basisschool

0.24 km

Supermarkt

0.27 km

Bioscoop

1.76 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rotterdam Bloemhof. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 18177 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rotterdam ligt in de gemeente Rotterdam, deze gemeente heeft in totaal 651631 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 12 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben meestal een laag inkomen

Wonen meestal in flat of sociale huurwoning

Meestal werkloos of werkzaam in productie industrie

Reizen met privé transport naar hun werk

Vaak op zoek naar koopjes

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen