Omschrijving

PRAKTISCH INGEDEELD EN CENTRAAL GELEGEN 3-KAMER APPARTEMENT! De Van Oestendestraat 13-D is gelegen op de 3e (top) verdieping en heeft fijne vertrekken met onder meer 2 ruime, gelijkwaardige slaapkamers en een zonnige woonkamer. De gehele woning is voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing, er is centrale verwarming middels een eigen C.V.-combiketel en op de begane grond is een eigen berging. Wat wil je nog meer?

Het appartement heeft een mooie ligging als het gaat om uitvalswegen en bereikbaarheid. Op loopafstand is tramhalte Wolphaertsbocht en zowel met de auto als met de fiets ben je in een mum van tijd middels de Maastunnel in het centrum van de stad! Het Hart van Zuid, wat is gelegen aan het einde van de Pleinweg, is volop in ontwikkeling. Hier tref je Winkelcentrum Zuidplein met daarbij het bus- en metrostation als ook het 50-meter banen zwembad, het Kunstenpand en leuke tentjes. Ter hoogte van het Ahoy-complex ligt het Zuiderpark, het grootste stadspark van Nederland. 

Kortom: fijn wonen op een ideale locatie! Maak een afspraak en kom langs voor een bezichtiging, hartelijk welkom! 

Indeling: 

* Entree middels gesloten portiek met brievenbussen, toegang tot de bergingen en trapopgang.

Derde verdieping: 

* Woningentree met de meterkast in het portiek naast de voordeur; hal voorzien van vinylvloer; vaste kast met de wasmachine-aansluiting.
* Toiletruimte voorzien van wandtoilet en gedeeltelijk licht betegeld. 
* Woonkamer aan de voorzijde voorzien van vinylvloer en gestuukte wanden en plafond, schouw en deur naar de achtergelegen slaapkamer. 
* Slaapkamer I aan de achterzijde voorzien van vinylvloer, openslaande deuren naar het balkon en toegang tot de badkamer. 
* Badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en geheel licht betegeld.  
* Slaapkamer II aan de voorzijde voorzien van vinylvloer. 
* Keukenruimte voorzien van vinylvloer, licht betegelde wanden, keurige hoek-inbouwkeuken met inbouwapparatuur: gaskookplaat, schouw-afzuigkap en 1,5 spoelbak. Verder is er de opstelling van de C.V.-combiketel en een deur naar het balkon. 
* Inpandig balkon aan de achterzijde, gelegen op het noorden en voorzien van betegeling en een vaste kast. 

* Kelderberging (ca. 4 m²) in de onderbouw. 

Algemeen: 

* Eigen grond.
* Energielabel E, geldig tot 12 april 2033.
* De wijk Carnisse valt onder de opkoopbescherming. Dit houdt in dat een belegger de woning niet kan kopen voor de verhuur, al gelden er uitzonderingen zoals de verhuur aan een kind. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Rotterdam.
* De woning is geheel voorzien van kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing.
* Centrale verwarming en warmwatervoorziening middels combiketel (Remeha, ca. 2011).
* Voor een indicatie van de maatvoering verwijzen wij naar de plattegrond.
* Gezien het bouwjaar van de woning wordt er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule opgenomen.

Gebruiksoppervlakten en inhoud: 

* Wonen ca. 59 m² 
* Gebouwgebonden buitenruimte ca. 2 m²
* Externe bergruimte ca. 4 m²
* Inhoud ca. 186 m³

Bijdrage V.v.E.        : ca. € 142,47 per maand
Bouwjaar woning    : 1949
Oplevering             : vanaf 1 juli 2023

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
59 m2
Perceel
6490 m2
Bouwjaar
1949

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Van Oestendestraat 13D, Rotterdam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 145.000 en € 195.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Rotterdam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Rotterdam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Rotterdam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

3.31 km

Bushalte

0.17 km

Kinderopvang

0.11 km

Basisschool

0.13 km

Supermarkt

0.21 km

Bioscoop

1.65 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rotterdam Carnisse. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 19873 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rotterdam ligt in de gemeente Rotterdam, deze gemeente heeft in totaal 651631 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 17.204 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is lager dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 12 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Hebben meestal een laag inkomen

Wonen meestal in flat of sociale huurwoning

Meestal werkloos of werkzaam in productie industrie

Reizen met privé transport naar hun werk

Vaak op zoek naar koopjes

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen