Omschrijving

Instapklare 3-kamer dubbele bovenwoning (78 m2) met een heerlijk dakterras (15m2) gelegen in de wijk het Oude Noorden! Deze heerlijke woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, een vrij uitzicht vanaf het terras en een praktische en speelse indeling. Wonen in het Oude Noorden betekent: leuke winkels, gezellige restaurants en wijnbars, en dat alles dicht tegen het centrum van de stad. Veel leuke pleinen in de omgeving en je fietst zo naar het Vroesenpark of het Kralingse Bos. Alles vind je hier in de buurt. Net zoals supermarkten, scholen en kinderdagverblijven. In het centrum ben je binnen 10 fietsminuten en het openbaar vervoer (station Rotterdam Noord, tram en Centraal Station) zijn dichtbij in de buurt. De uitvalswegen (A13 en A20) zijn gemakkelijk te bereiken.

Indeling

Afgesloten portiek met bellentableau met trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping
Hal/entree met toilet en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. De woonkamer ligt aan de voorzijde en grenst aan de half open keuken. De hele verdieping beschikt over een licht houten parketvloer. Doordat de woonkamer in directe verbinding staat met de half open keuken is het een gezellige kamer waarbij je altijd contact houdt met je gezelschap! De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, kokendwaterkraan, vaatwasser en koelkast. De 1e slaapkamer ligt aan de achterzijde en is erg ruim te noemen. Momenteel wordt deze kamer in gebruik genomen als home office.

3e verdieping
Middels een vaste trapopgang vanuit de 2e verdieping heb je toegang tot de overloop, met wasruimte en CV-opstelling, op de 3e verdieping. Hier bevindt zich de 2e en tevens zeer ruime slaapkamer, welke functioneel is ingericht. Door de prachtige balken heen is er een extra ruimte gecreëerd om extra spullen op te kunnen bergen. De badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad met douche en een wastafel met meubel. Als kers op de taart loop je vanuit de hal het heerlijke dakterras op van 15 m2. Hier heb je naast een fijne plek om te zitten ook een prachtige en vrij uitzicht over de stad! Het terras ligt op het noorden. Hier heb je de volle ochtend- en middagzon op staan. Zeker in de zomer is de zon pas begin van de avond achter de daken!

Berging:
Op het binnenterrein is een aparte bergruimte aanwezig van ca. 7m2.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1897
-Gelegen op erfpachtgrond, welke eeuwigdurend is afgekocht
-Energielabel B
-In 2000 is het volledige blok gerenoveerd, waarbij ook funderingsherstel heeft plaatsgevonden
-In 2017 is de woning volledig van binnen opgeknapt (waarbij tevens al het sanitair is vervangen)
-Dakterras met hardhouten vlonder (2017)
-In 2019 is het schilderwijk aan de buitenzijde uitgevoerd
-Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas
-Dakterras van 15 m2
-Actieve VvE, bijdrage ca. € 208,- per maand
-Warm water en verwarming door middel van een CV-ketel, bouwjaar 2017
-In de koopovereenkomst zal er gezien het bouwjaar een ouderdomsclausule worden opgenomen

Oplevering:
-In overleg

vandeVijver Makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen aankoopmakelaar in.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Lees meer


Type
Appartement
Wonen
78 m2
Perceel
82 m2
Bouwjaar
1897

Woningmarkt

WOZ Waarde

De meest gestelde vraag bij Huizenzoeker is: Wat is de woningwaarde van mijn huis? De Rijksoverheid meet de waarde van iedere woning in Nederland middels de WOZ waarde. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken. De WOZ waarde wordt gebruikt om de hoogte van de gemeentelijke heffingen en belasting te bepalen. Wil je weten wat de WOZ waarde van jouw woning is? Deze kun je vinden op het WOZ Waardeloket .


Woningwaarde Vletstraat 21F, Rotterdam

Huizenzoeker heeft ook zelf van iedere woning in Nederland de actuele woningwaarde bepaald. De berekende woningwaarde ligt tussen de € 335.000 en € 385.000. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte . We doen ons best om de waarde van deze woning zo goed mogelijk in te schatten. Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Raadpleeg daarom altijd een makelaar of taxateur voor een exacte bepaling van de woningwaarde.


Huis kopen in Rotterdam

Huizenzoeker toont alle te koop staande huizen in Rotterdam . We gebruiken deze gegevens om de dagelijks de woningmarkt inzichtelijk en transparant te maken. Hierdoor ben jij de expert tijdens het onderhandelen. Bekijk de woningmarktcijfers van Rotterdam en krijg meer inzicht in prijsontwikkeling en het percentage overbiedingen.

woningmarkt image

Treinstation

0.91 km

Bushalte

0.24 km

Kinderopvang

0.07 km

Basisschool

0.18 km

Supermarkt

0.37 km

Bioscoop

1.71 km

Buurt

Deze woning ligt in de buurt Rotterdam Oude Noorden. Het gemiddeld aantal inwoners in deze buurt is 16886 . Dit is boven het landelijk gemiddelde. Het landelijk gemiddelde is 3081. Rotterdam ligt in de gemeente Rotterdam, deze gemeente heeft in totaal 651631 inwoners. Dit is de meest recente volkstelling van 2022.


De straat

Het besteedbaar inkomen in deze straat is € 28.141 per huishouden. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties. Geld voor woonlasten hoort niet bij. Het landelijk gemiddelde ligt op € 36.500.


Criminaliteit

De criminaliteit in deze buurt is hoger dan het landelijk gemiddelde. Het aantal inbraken lag in 2021 op 18 inbraken per 10.000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 17 per 10.000 inwoners.


woningmarkt image

Geen of hele jonge kinderen

Wonen in rijtjeshuizen of gezinswoningen

Bovengemiddeld autogebruik

Gevoeliger voor trends en nieuwe producten

Waarderen moderne levensstijl

Vergelijkbare woningen

Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner JAAP.NL


Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen