Een badmeubel met waskom voor een snelle nieuwe look in je badkamer

badmeubel met waskom

Een badkamermeubel met waskom voor een snelle nieuwe look in je badkamer

Om je badkamer compleet te vernieuwen heb je al gauw een flink budget nodig. Met zelf klussen kom je een heel eind, maar de investering loopt wel gauw op. Wil je een nieuwe look in de badkamer zonder dat je groot hoeft te verbouwen? Dan is een nieuwe badmeubelset de oplossing!

De trend van nu: een badmeubel met waskom


Jarenlang had je in badkamers gewoon een traditionele wastafel. In de tijd dat er mooie badmeubels kwamen, ontstond dat met een onderkast. Daardoor zag je jarenlang, ook voor nieuwe sets, badmeubels met een rechthoekige wastafel erboven. Dat is verleden tijd sinds de waskommen zijn ontstaan. Een trend die heel hard terrein wint en bijna niet meer weg te denken is uit een mooie badkamer!

Een waskom geeft je ineens de vrijheid om ook nog wat items op je badmeubel te plaatsen. Dit is een super leuke oplossing als je met styling je badkamer wil aankleden. Denk aan een leuk zeeppompje, een plantje en een leuke beker voor je tandenborstels.

Door je oude wastafel te vervangen voor een nieuwe badmeubelset met waskom, heb je dus niet alleen een mooier meubel, maar ook meteen echt een hele nieuwe look in je badkamer als je zorgt voor leuke styling.

badmeubel met waskom

Snel klaar met een complete set

Om een waskom te kunnen plaatsen op een onderkast heb je een afdekplaat nodig. Het kan lastig zijn om precies te weten hoe je dit meubel dan samenstelt. Daarom kun je er ook voor kiezen om te gaan voor een set die al bestaat uit de juiste combinatie van een badkamermeubel met waskom. Dat is helemaal een snelle manier als je eenvoudig een nieuwe look wil in je badkamer!

Als je ervoor kiest om alleen een nieuw meubel te plaatsen dan is het natuurlijk van belang dat de stijl matcht met de rest van je badkamer. Een meubel met houtlook is een goede keuze om snel wat meer sfeer te brengen. Vind je het leuk om wat stoerder te gaan, kijk dan eens naar een badkamermeubel met industriële look. Ook die kun je vinden als een complete set zodat je niet bang hoeft te zijn dat een waskom niet past voor het kraangat.

Lees ook: 5 leuke tips voor de inrichting van je nieuwe badkamer

Maak het af met leuke nieuwe styling

Stel dat je kiest voor een stoer industrieel meubel, dan kun je ervoor kiezen om nog wat snelle andere aanpassingen te doen in je badkamer. De zwarte elementen kun je namelijk heel eenvoudig doorvertalen naar de rest van je badkamer door gebruik te maken van zwarte accessoires en styling.

Lees ook: Een stijlvolle badkamer kopen: tips en trends voor 2023


Nieuwe handdoeken zijn ook een mooie aanvulling en een badmat kan ook veel doen in de uitstraling van de badkamer. Wat frisse groene plantjes erbij en wat mooie nieuwe flessen badschuim of shampoo maken de snelle renovatie af. Zo zorg je ervoor dat je met kleine aanpassingen een hele nieuwe look hebt in je badkamer!